Jump to content

Update reusit/nereusit. /togsurf o mare prostie

LikEeE

Recommended Posts

Buna ziua. In urma noului update se cam abuzeaza de unele comenzi, cum ar fi /togsurfu , in special de cei din departamente. Dupa ce ca sistemul de rob este acum mai complex si poti si prins si mai repede acum vin 20 de COPI intr-un bullet,infernus. Cum vine asta? Dovada clara de comportament Non-RP. Propun ca, ori politisti care sunt prinsi pe capota masinilor sa fie sanctionati ori aceasta comanda sa fie scoasa pentru ca se abuzeaza la greu de ea.

Uitati si un video :

-> 5 COPS pe capota masinii pentru un rob. E normal?

Corect, asta nu mai e RP. Acum se abuzeaza la maxim. Cei din PD doar asta si asteptau. Pana acum daca putea trage doar 1 din infernus, mai aveam si noi niste sanse, dar acum... Sa nu mai zic de ce abuz se poare face la war.

La war stau 20 de insi pe un motor, ce sa mai zicem. Rupem abuzul ca de suntem romani

- Iti dau dreptate, chiar daca sunt cop, ce cauta aia pe capota 20 de oameni, trebuie sa fie sanctionati cu FW sau cu ajail pentru non - rp, nu e normal asa ceva, 2 in masina, old times.

- Dar nu inteleg ce cauta aia la rank 2 pe no drept?Nu e bine sa-si faca de cap.

- Iti dau dreptate, chiar daca sunt cop, ce cauta aia pe capota 20 de oameni, trebuie sa fie sanctionati cu FW sau cu ajail pentru non - rp, nu e normal asa ceva, 2 in masina, old times.

- Dar nu inteleg ce cauta aia la rank 2 pe no drept?Nu e bine sa-si faca de cap.

Tre sa faca si ei un "ban cinstit" ca na . Daca pot se poate de ce nu+ ca merita pentru 2k sa pierzi 5 minute. Faci si punct la raport

@@LikEeE, Aia la rank 2 nu fac punct, dar e nesimtire frate..Mai bine era la inceputul anului 2015, totul era ok.

Daca tot ai facut acest topic, am si eu doua cuvinte de spus. Prima data ar fi mai frumos daca politia ar fi anuntata dupa maxim 1 minut . Treaba e ca raportul playeri care dau rob/ cops nu este deloc echilibrat. Politistii au timp sa le dea fail de la locul jafului pana la drop, nu cred ca e chiar necesar acel 30 de secunde, lasati-le mai mult timp sa se poata desfasura in spatiu. Multumesc pentru atentie !

clar nu stii ce inseamna old times :). Sistemul de carsurfing e foarte ok doar ca, cei care stau pe masina sa nu poata stea pe arma si se rezolva problema....

@ Mai era aici un coment cu 20 pe un motor la war..Pai prietene, poate asa se echilibreaza war-urile ca merg toti intr-un loc si am uitat sa mentionez, la war te da jos de pe masina / barca / avion / submarin etc dupa 10 secunde :) nu mai vorbiti daca nu stiti doar sa faceti +1

clar nu stii ce inseamna old times :). Sistemul de carsurfing e foarte ok doar ca, cei care stau pe masina sa nu poata stea pe arma si se rezolva problema....

@ Mai era aici un coment cu 20 pe un motor la war..Pai prietene, poate asa se echilibreaza war-urile ca merg toti intr-un loc si am uitat sa mentionez, la war te da jos de pe masina / barca / avion / submarin etc dupa 10 secunde :) nu mai vorbiti daca nu stiti doar sa faceti +1

Asta consideri ca echilibreaza un war? ca vin 20 de playeri intr-un singur vehicul? Esti destept. Daca ai colegi/superiori care habar nu au sa coordoneze si sa asculte e problema ta si a factiunii din care faci parte.

Sa vb cu cei din administratie sa bage un BUS la waruri pt fiecare gang. Asa poate e mai ok si normal si ajungeti toti in acelasi loc.

Din moment ce este o chesttie Non-RP sa stai cocotat pe masina N persoane de ce nu e legal sa te sinucizi la war sau eu stiu alte lucruri Non-RP care sunt pedepsite in momentul de fata!

Bineinteles ca acel restart se va da la anu presupun.

E non-rp chestia asta, adica eu nu vad asaceva in viata de zi cu zi adica omeni care sa calattoreasca pe capoata masinii, la tara mai vezi animale in "papuc" o vaca 2 3, un cal porci si ce mai este dar oameni nu, in fine nu conteaza dar la aia din pd se du toti intrun singur loc pe un no drept ceva si iau 10 punct pentru un om, si nu e ceva tocmai ok, adica in factiuni ar trebui sa fie tot mai greu de la una la alta, in momentul actual e mai usor un raport de NG-FBi-PDrank4+ decat al unui instructor care e disperat cand se pune pe raport ca sa vanda o licenta, sa nu mai zicem ca dai numai de nabi uneori si plangi cand nu stiu sa rapunda intrebarilor, si eu la fel am fost si am fost ajutat doar ca sa-si poata face raportul instructorul respectiv, si eu am fost instructor si la fel am ajutat ca sa fac raportul desi nu ai voie si risti sa te trezesti cu un FW, dar la departamente stai linistit pe capota si 1 sau 2 trag cu arma dupa unu si aia e.

In ganguri se poate sta pe masina si altii 2/1 sa o impinga spre adversari, fiind mult mai greu sa mori o ceata miscatoare.

Pentru limba romana tasta 1 va rog!

Nu trebuie scos sistemul, fiindca e destul de funny, ci doar sa se adauge unele reguli care sa previna non-rp-ul. Gen, la departamente sa nu ai voie surf cand mergi dupa suspecti(pedeapsa fw sau/si ajail) si in cazul gangurilor sa se implementeze in script un sistem care sa nu ii lase surf sau sa se faca regulament pe baza abuzului.

Frate e aiurea ce tot spuneti acolo. Ai facut topicu asta doar ca nu ti-a reusit robu ca altfel nu il faceai. E prea jmecher cu /togsurf asa la waruri e mai jmecher sa plecati toti odata pe o masina cum era inainte nu sa plecati cate 2 intro masina si poate unii mai cad si in apa cu ea sau o bubuie. Problema e ca politistii sunt anuntati prea repede. Frate pana la urma e un joc terminati cu prostiile astea gen "nu e rp", si daca nu e rp ce e joc nu e viata reala. Asa si masinile alea publice din parcari nu ar trebui sa fie ca nu e rp si multe altele. Parerea mea e ca a fost un update genial pe care demult il asteptam.

@@0nlycraiova, nu te baga doar asa sa fii la tema. Daca iti pare asa fain sistemul de carsurfing dute pe Movie sa joci. Acest server e RP, nu zic de Hard RP. Despre descrierea serverului de care zici tu, seamna mai mult la unul de gen stunt. Daca nu ai argumente serioase de ce ar trebui sa lase acest sistem, nu mai posta aiurea, te faci de ras..

După gândirea mea şi din câte văd eu din toate cele petrecute pe server ar fi PARFUM următoarele modificări !!

1. Playeri care sunt in departamente şi sunt DUTY ON să nu poată să folosească comanda de /TOGSURF, chiar şi aşa, cum a spus şi Kelton, nu se mai putea trage de pe maşina, dar nimănui nu le convine să vină 20 de COP, pe o maşină după un NO-DREPT. NU ESTE RP !

2. Să se rezolve sistemul de rob pentru că din câte văd eu, sunt peste 10 topicuri de genul "BUG ROB" pe RPG1, să nu stau să mă uit şi pe RPG2-3.

Chestile astea trebuie revolvate foarte rapid, că server-ul devine plin de copii care sunt disperaţi care abuzează de funcţie, gen lspd rank 2 roads se duce după no-drept să facă $$... eu azi am luat de 2 ori CRASH când să dau ROB, de ce, pentru că server-ul de TESTE pentru a testa sistemul de rob a fost degeaba...de ce sa adăugat sistem-ul de rob dacă are bug-uri ? Trebuie testat pe server-ul de teste pana nu se gasea nici un bug.

Edit 2: Şi din câte am văzut eu în video...şi un mafiot, şi un civil după 4 no-drept ? Ce e asta fratele meu ? .....

Sfatul meu este sa va cautati cat mai repede un loc unde sa faceti revelionul si sa lasati in *** odata sampul asta si in ziua de revelion. Stiu ca 95% la ora 00:00 veti fi online sa dati cu /fireworks la CNN si apoi sa mergeti spre jizzy. In cazul asta, va urez un revelion fericit :))

Ce va tot plangeti de surfing si trasul de pe masina? Eu aseara, ca un baiat linistit ce sunt, mi-am batut penisul de copi 3 ore ;) si nu au putut sa mearga dupa robberi pentru ca eram in spatele lor si-i bubuiam ;). Distrati-va ca de aia e un joc, sa te distrezi.

Cel mai naspa lucru e ca acesti copi asteapta deja la magazinul unde se da spargerea. In rest, totul e ok.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.