Jump to content

BUG Rob - atunci cand pilotul avionului ajunge in apa

Iulian008

Recommended Posts

Nick-ul tau: Iulian008

Server: RPG2
Descrierea bugului: Cand se ajunge la rob, sa scapam de wanted, iar pilotul e deasupra apei si iese din avion sau cade cu el in apa, cei din avion ajung pe fundul apei, putand practic sa mearga. Nu apare nici bara cu oxigen. Singura varianta sa iesi de acolo e sa te omori. Am decis sa raportez acest bug deoarece se pot crea probleme, gen: un admin sa se uite la acel jucator, si sa creada ca are mod ilegal sau hack, si sa primeasca ban, doar din cauza unui bug. Eu nu am hack sau mod ilegal (puteti si sa cautati in PC-ul meu), si nici Robb (cel din video). In apa au mai ajuns si inca 2 de la rob, dar acestia avand putin la viata, au murit in timpul cazaturii. Sper sa se rezolve cat mai repede acest bug, pentru a nu se crea probleme.

Screenshot(s): https://www.youtube.com/watch?v=w_6M79ymeJU&feature=youtu.be

@@Iulian008, Acest bug se poate face in mai multe situatii. Iti prezint o situatie intalnita de mine acum 3-4 luni cand a fost giftul pus pe plaja LS, m-am dat jos din hely direct pe platforma care era pusa pe apa si din cauza numarului de playeri si vehicule care se aflu acolo am ajuns la 15 fps si am reusit sa cad prin acel panou direct pe fundul apei. Aceste buguri nu ai cum sa le repari, ele tin de situatiile care se creeaza pe moment si cum am spus de mai multe ori tine de imprejurari si conexiune.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.