MaxMACHINE Posted January 5, 2016 Share Posted January 5, 2016 Nume: LittleBICEPSCe problema ai?: Iau blue screen. Cand sunt pe jocuri nu iar, dar cand stau pe desktop sau pe browser putin mai mult, iau blue screen.O scurta descriere a situatiei:Screenshot: Tot ce am este asta: http://imgur.com/vDM5CJBdupa ce iau blue screen, ii da restart, iar cand aprind pc-u imi da asta. Alte precizari: Multumesc Anticipat ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luican Posted January 5, 2016 Share Posted January 5, 2016 Cred ca este o problema de la ram Joaca cu o rezolutie mai mica. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FreeedoM Posted January 5, 2016 Share Posted January 5, 2016 Incearca sa dai un scan cu Malwarebytes si / sau cu un Reg Cleaner , este posibil ca un fisier din system32 sa fie corupt sau un registru, poti spune mai exact dupa ce iti da bluescreen, sau la cat timp de cand deschizi pc / stai pe browser, deoarece erori bluescreen pot fi mai din orice. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GOD StefanN Posted January 8, 2016 Share Posted January 8, 2016 @@MaxMACHINE, Incearca sa reinstalezi windows-ul. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Keano Posted January 16, 2016 Share Posted January 16, 2016 (edited) Daca schimbi windowsul, si tot nu merge, dezmembreaza PC-ul si sterge toate chestiile din el, (Ram, ventilator etc.) Edited January 16, 2016 by Keano Link to comment Share on other sites More sharing options...
South DamonulXXL Posted January 22, 2016 Share Posted January 22, 2016 SUnt sigur ca este din cauza rezolutiei. Vezi daca sunt fixati bine ramii. Eu spun sa incerci si sa schimbi windows-ul, exact cum a spus si Keano. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zL Dark ReturN Posted January 24, 2016 Share Posted January 24, 2016 Salut, daca vrei ca problema sa fie rezolvata, încearcă următoarele: 1. Rezolutie mai mica. 2. Curatare de virusi. 3. Curatare elemente componente (plăcuta ram, ventilatorul, plăcile etc.). 4. Reinstall Windows. In cel mai rau caz, du'te la un service cu PCul. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rappa Ro Posted January 30, 2016 Share Posted January 30, 2016 Topic closed, au trecut mai mult de 5 zile de la deschiderea topicului + neinteres din partea creeatorului !! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts