Rappa Ro Posted January 6, 2016 Share Posted January 6, 2016 Nick-ul tau: RappaRo[s4F]Server: rpg.b-zone.roDescrierea bugului: Faza e ca mi-a calculat aiurea raportu de activitate. Am schimbat factiunea in cursul saptamanii(14-21.12.2015) si punctele care trebuiau sa fie la NG sunt la RDT. Iar in Faction Reports la NG pe acea saptamana nu apar, iar colegii care au intrat in acceasi data cu mine sunt. Screenshot(s): Asta + Faction Reports pe perioada 14-21.12.2015. Nu imi de alta pe mine nu ma deranjeaza cu nimic, dar ala care o sa faca raportu pe saptamana aia nu stie care e problema si iau FW aiurea. O zi buna ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
KS OriginaL Posted January 6, 2016 Share Posted January 6, 2016 Nick-ul tau: RappaRo[s4F] Server: rpg.b-zone.ro Descrierea bugului: Faza e ca mi-a calculat aiurea raportu de activitate. Am schimbat factiunea in cursul saptamanii(14-21.12.2015) si punctele care trebuiau sa fie la NG sunt la RDT. Iar in Faction Reports la NG pe acea saptamana nu apar, iar colegii care au intrat in acceasi data cu mine sunt. Screenshot(s): Asta + Faction Reports pe perioada 14-21.12.2015. Nu imi de alta pe mine nu ma deranjeaza cu nimic, dar ala care o sa faca raportu pe saptamana aia nu stie care e problema si iau FW aiurea. O zi buna ! Pot spune una.Daca ai demisionat din NG,pe viitor nu vor mai aparea raporturile pe care le-ai facut.Asa am patit si eu,am demisionat din PD,aveam undeva 6 rapoarte facute.3 rapoarte erau puse iar celelalte 3 Nu.De ce?Pt ca raportul din saptamana curenta se va pune abia peste 1 saptamana.Este din cauza ca nu se calculeaza la timp. Link to comment Share on other sites More sharing options...
South TiganulAuriu Posted January 6, 2016 Share Posted January 6, 2016 Pot spune una.Daca ai demisionat din NG,pe viitor nu vor mai aparea raporturile pe care le-ai facut.Asa am patit si eu,am demisionat din PD,aveam undeva 6 rapoarte facute.3 rapoarte erau puse iar celelalte 3 Nu.De ce?Pt ca raportul din saptamana curenta se va pune abia peste 1 saptamana.Este din cauza ca nu se calculeaza la timp. Eu am demisionat NG și am intrat NR și a apărut la raport așa : NR, NG, NR până când am ieșit din facțiune, black thief aștept un răspuns și eu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Black Thief Posted January 9, 2016 Share Posted January 9, 2016 Voi incerca sa repar sistemul de puncte, dar treaba asta are implicatii si in alta parte, deci va mai dura putin. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kelton Posted January 16, 2016 Share Posted January 16, 2016 Rezolvat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.