Mayvoq Posted January 9, 2016 Share Posted January 9, 2016 Întrebarea / Nelămurirea / Ajutor: Pe pagina de facebook s-a anuntat ca se va baga backup-ul de la ora 7 dimineata. Daca am schimbat email la cont la ora 15, se va salva cand serverul va reveni?Screenshot (în caz că este necesar):Alte precizări: Astept un raspuns de la cine se pricepe. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Romanski Posted January 9, 2016 Share Posted January 9, 2016 Consider ca nu se va salva. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rbx. Posted January 9, 2016 Share Posted January 9, 2016 Nu orice modificare a contului după ora 07:00 ziua de azi, nu v-a fi salvată Link to comment Share on other sites More sharing options...
Skipper Posted January 9, 2016 Share Posted January 9, 2016 Pe pagina de facebook s-a anuntat ca se va baga backup-ul de la ora 7 dimineata. Daca am schimbat email la cont la ora 15, se va salva cand serverul va reveni? Pinul pe care l-ai avut la ora 07:00 AM îl vei avea şi după ce serverele vor începe din nou să ruleze, backup-ul este de la 07:00 AM. Link to comment Share on other sites More sharing options...
South Farouk Posted January 9, 2016 Share Posted January 9, 2016 Hello @@Mayvoq, @, @, 1. Here is English forum that mean you can post a topic or something only in English language. 2. If you want help translate your writing etc to english. Good luck. @@Skipper, Same for you man. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mayvoq Posted January 9, 2016 Author Share Posted January 9, 2016 Pinul pe care l-ai avut la ora 07:00 AM îl vei avea şi după ce serverele vor începe din nou să ruleze, backup-ul este de la 07:00 AM. Si emailul la fel? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Skipper Posted January 9, 2016 Share Posted January 9, 2016 Si emailul la fel? Da, tot ceea ce ai avut tu pe cont şi ai setat (pin/email/parolă) vor fi aceleaşi de la 07:00 AM. Data viitoare când mai ai vreo întrebare/nelămurire, postează aici, click. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Charley ZEW Posted January 9, 2016 Share Posted January 9, 2016 Pana la urma ce se intampla cu serverul? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kelton Posted January 10, 2016 Share Posted January 10, 2016 Topic mutat în secțiunea corespunzătoare. Încă nu e sigur că se dă rollback. Dacă vom da rollback tot ceea ce ați făcut după ora 07.00 se anulează, inclusiv schimbări de mail. Detalii aici https://www.facebook.com/bzonero/posts/1140210779330221 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.