G a r r i c k Posted January 16, 2016 Share Posted January 16, 2016 Când se deschid aplicaţiile pentru admini/helperi, respectiv lideri? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lundy Posted January 16, 2016 Share Posted January 16, 2016 Când se deschid aplicaţiile pentru admini/helperi, respectiv lideri? http://forum.b-zone.ro/topic/317067-cerinte-admin-si-helper-admin-and-helper-requirements/#entry4766683 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madalin Posted January 17, 2016 Share Posted January 17, 2016 Am o întrebare , primii playeri vor primi bizurile sau casele gratis indiferent de level? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lundy Posted January 17, 2016 Share Posted January 17, 2016 Am o întrebare , primii playeri vor primi bizurile sau casele gratis indiferent de level? Toate casele în afară de cele de pe Vinewood vor fi la liber și vor putea fi cumpărate de către jucători dacă respecta cele 2 condiții: level și bani. În concluzie, trebuie să ai banii și nivelul necesar acelei case/biz dacă vrei să o/îl achiziționezi. Nu se dă nimic pe gratis, ci vor fi prețuri foarte mici la liber, pentru ca mai apoi, să le vinzi cu prețuri mai mari. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TLG Joue Posted January 17, 2016 Share Posted January 17, 2016 Felicitari B-Zone pentru pentru performanta la care ati ajuns! Link to comment Share on other sites More sharing options...
zL GabyRO Posted January 17, 2016 Share Posted January 17, 2016 Frumos. Deabia aștept să se deschidă RPG 4! O să filmez la deschidere, felicitări bobo/kelton/thkillerfish/mastertrap21/blackthief/marik/kobo/casso pentru munca depusă pe cele 3 servere! #XeqT. oficial Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bobo Posted January 17, 2016 Author Share Posted January 17, 2016 Am o întrebare , primii playeri vor primi bizurile sau casele gratis indiferent de level? Ai inteles gresit. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
EnTiTy si RayoK Posted January 17, 2016 Share Posted January 17, 2016 Astept sa se deschida. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TG Chinez Posted January 17, 2016 Share Posted January 17, 2016 Singurul server cu un owner care se implica 110%, bravo! Link to comment Share on other sites More sharing options...
unknownplayer Posted January 17, 2016 Share Posted January 17, 2016 Debea astept, sa imi fac o cariera frumoasa aici.Felicitari! Debea astept, sa imi fac o cariera frumoasa aici.Felicitari! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucasito Posted January 17, 2016 Share Posted January 17, 2016 Deabia astept deschiderea acestuia, felicitari Bobo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LoLing Posted January 17, 2016 Share Posted January 17, 2016 Asteptam RPG5 <3 Bobo is real Bobo is life Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hiddleston Posted January 17, 2016 Share Posted January 17, 2016 Sistem de barbut? Economia se va spulbera în secunda doi, indiferent de ce vreți să faceți să împiedicați asta. B-Zone are una dintre cele mai bine gândite economii dintre toate serverele RPG din România, de ce vreți să o distrugeți? OFF: Interesant, vom vedea pe parcurs cine și unde rămâne. Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Lincoln Burrows Posted January 17, 2016 Share Posted January 17, 2016 Parca ieri imi faceam cont pe noul server RPG 2, acum vad ca in curand numarul se va dubla si B-Zone ajunge sa isi deschida al 4-lea server de RPG. Felicitari Bobo pentru treaba buna care o faci si felicitari pentru ca ai un STAFF capabil care sa te ajute in orice situatie! La cat mai multe RPG-uri deschise! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SebyDS Posted January 17, 2016 Share Posted January 17, 2016 Abia astept sa ma joc pe el Apropo cu ce program a fost editat trailerul? Link to comment Share on other sites More sharing options...
VaroneL Posted January 17, 2016 Share Posted January 17, 2016 Abia aştept să se deschidă acest rpg4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
RuNix1337 Posted January 17, 2016 Share Posted January 17, 2016 ========================== 15 zile, 1 zi, o ora si 45 minute ========================== Pana la marea deschidere! Link to comment Share on other sites More sharing options...
WG iHasCupquake Posted January 17, 2016 Share Posted January 17, 2016 Super tare!!!!!!!! GG B-zone!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
GhostOFKiev Posted January 17, 2016 Share Posted January 17, 2016 Nu cred că o să fie asa populat rpg4 dar felicitări pentru munca depusă! Link to comment Share on other sites More sharing options...
qShad0w Posted January 17, 2016 Share Posted January 17, 2016 Mie unul, mi se pare o prostie sa pui si pe RPG4, level 15 la mafii. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alez Silent Posted January 17, 2016 Share Posted January 17, 2016 Abia astept! Link to comment Share on other sites More sharing options...
AgentVulpe Posted January 17, 2016 Share Posted January 17, 2016 Doamne ajuta sa fie bine eu am incredere maxima in Kelton si Bobo sunt niste baieti foarte de treaba....deaia le multumesc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Griffith Posted January 17, 2016 Share Posted January 17, 2016 Au ajuns să fie 1000/1000 pe cele 3 servere ale acestei comunități, se vede că au început să vină mulți și de pe rivală. o idee foarte bună cu deschiderea serverului 4. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JuNNNky Posted January 17, 2016 Share Posted January 17, 2016 Cat am asteptat acest moment. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Conchis Posted January 17, 2016 Share Posted January 17, 2016 Abia astept deschiderea, bravo Bobo pentru realizari. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts