Jump to content

Bug - Top 5 factions rank

Bulaie ToV

Recommended Posts

Nick-ul tau: Bulaie
Server: RPG1
Descrierea bugului: La ''Top 5 factions rank'' nu imi arata toate rankurile mari pe care nu le-am avut. Nu imi arata ca am fost lider si rank 5 in El Loco Cartel dar imi arat rank 2 LSPD, cum vine asta?
Screenshot(s): http://www.rpg.b-zone.ro/account/faction (Adminul se poate uita pe link)

@, Se numeste ,,Top 5 factions rank'', o sa iti arate doar cel mai mare rank pe care l-ai obtinut in acea factiune nu toate rank-urile(indiferent cand intri sau iesi, o sa iti arate rank-ul cel mai mare pe care il obtii ). Aparent rank-ul de lider nu apare inca acolo dar probabil o sa se adauge.

@, nu este bug. Îți arată cel mai mare rank din fiecare facțiune în ordine descrescătoare (de la cel mai mare la cel mai mic). De exemplu dacă ai avut rank 5 în El Loco Cartel și odată 6 îți apare doar 6 deoarece a fost cel mai mare rank obținut în facțiunea respectivă. O zi bună!

@@M1H41, să îți explic și ție. Poți să ai de 10 ori rank 6 în Red Dragon Triad că doar o singură dată apare, prima oară când ai obținut acel rank. Acest update făcut este pentru a arăta 5 din cele mai mari rankuri obținute în facțiuni diferite, nu identice. Cât despre chestia cu lider probabil au uitat să adauge așa ceva. Ar fi normal să apară Red Dragon Triad - Rank 6 (Lider). O zi bună!

@@Madness, iar tu mă? Vezi că habar n-ai ce vorbești dar tu mereu te bagi aiurea. Deja începi să mă enervezi, ți-am mai zis să cauți altă secțiune să faci +1. Chestia că nu apare lider în mod normal ar trebui să se remedieze. Cât despre " informația " ta e total aberantă. Ce treabă are LSPD cu SFPD? Mai nou sunt una și aceeași? Că eu nu știam... :( Pentru cunoștințele tale, apare cel mai mare rank din fiecare facțiune (diferită, nu identică) în ordine descrescătoate (de la cel mai mare la cel mai mic). Din moment ce un jucător a primit informațiile necesare pentru a remedia problema sau a i se explica că nu este nici o problemă evită să postezi aiurea.

Acolo va fi afișat doar cel mai mare rank dintr-o anumită facțiune, nu toate rankurile din acea facțiune. O să afișeze cele mai mari rankuri (1-6) din 5 facțiuni diferite.

Liderul nu e un rank, e o funcție. Acesta n-o să apară acolo.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.