Jump to content

Portofoliu - KiNNd3R ART

KiNNd3R
 Share

Recommended Posts

@, La tine 100% inseamna un text de cacat pus langa un sticker de cs:go? Daca as fi tu as edita postul pana sa primesc suspend. http://steamcommunity.com/market/listings/730/Sticker%20%7C%20Howling%20Dawn

Un hater adevarat, frate daca esti tare, te rog sa faci la fel ca a mea una, astept creatia in PM, pana atunci gura mica please. Un designer sa ii dea warn pentru post aiurea. Multumesc!

Creations 1.0.2

jW4BrQB.pngPCgkWWs.pnggYRtZGw.pngb5cNfDL.pngapql4tZ.pngHpOowWp.png

Edited by KiNNd3R 2K17

Un hater adevarat, frate daca esti tare, te rog sa faci la fel ca a mea una, astept creatia in PM, pana atunci gura mica please. Un designer sa ii dea warn pentru post aiurea. Multumesc!

Deci ar trebui sa fac si eu un rip cu un text prost ca sa iti dovedesc ca sunt tare? Ma tem ca nu o sa iau eu warn ci o sa iei tu suspend + topic closed pentru rip.

@@PhaxSILENT, te rog!

Este usor sa iei de pe net un logo exportat .png din AI si sa-i maresti dimensiunea astfel incat sa poti adauga un text, din punctul meu de vedere "lucrarea" este RIP, Dani alege dacă îţi dă Suspend sau nu, eu îţi zic doar că nu mai vreau să te văd în această categorie timp de 30 de zile. Dovada pentru T/C e mai sus!

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.