Diswy Posted February 3, 2016 Share Posted February 3, 2016 Nume: ZippeCe problema ai?: Am FPS-uri reduse in jocuri.O scurta descriere a situatiei: Aveam probleme in jocuri, de la 60 fps uri in SA:MP au scazut la 35-40. Am zis ca pot juca, cu ele, insa nu prea.. Am zis sa-mi resintalez windows-ul. Asa am facut. Dar, dupa ce l-am reinstalat, tot asa face. Aceleasi FPS-uri. Am PC destul de slabut, dar totusi...Screenshot: -Alte precizari: * 4GB ram * nVidia GeForce 6150SE nForce 430. * AMD Athlon II x2 220 Processor 2.80 GHz. - Nu stiu ce mai pot face, driverele am bagat, setari pe low am pus. O alta problema ar fi, pe x32 la grafica jocului merge mai bine ca x16. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AzuR Posted February 3, 2016 Share Posted February 3, 2016 (edited) Incearca asta: click dreapta pe desktop-nvidia-la 3D settings -cauti vertycal sync - si il pui off. Nu e prea bine pentru ochii tai, dar e posibil sa iti mareasca fps. Edited February 3, 2016 by AzuR Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diswy Posted February 3, 2016 Author Share Posted February 3, 2016 @@AzuR, La Nvidia Control Panel am mai umblat putin si nu vad diferente. Sincer, nu prea vreau sa pun, nu vreau sa am probleme cu ochii. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AzuR Posted February 3, 2016 Share Posted February 3, 2016 @@AzuR, La Nvidia Control Panel am mai umblat putin si nu vad diferente. Sincer, nu prea vreau sa pun, nu vreau sa am probleme cu ochii. Mai poate fi de la temperatura ridicata, verifica daca e curatat de praf. Verifica si task maneger-ul sa vezi ce programe iti ruleaza pe background, mai inchide din cele care ruleaza fara rost sau deschide jocul cu placa video. Daca e pe laptop vezi sa fie in priza, alimentarea e importanta in timpul jocului[cu bateria scoasa]. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diswy Posted February 3, 2016 Author Share Posted February 3, 2016 @@AzuR, E PC. Programele le inchid. Chestia cu praful mi s-a mai spus, o voi pune in aplicare, insa nu cred ca pentru putin praf scade chiar si 20-30 FPS-uri .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AzuR Posted February 3, 2016 Share Posted February 3, 2016 @@AzuR, E PC. Programele le inchid. Chestia cu praful mi s-a mai spus, o voi pune in aplicare, insa nu cred ca pentru putin praf scade chiar si 20-30 FPS-uri .. Sincer nu stiu de la ce ar mai putea fii, o ultima varianta ar fi din setarile jocului: San Andreas > Options > Display Setup > Advanced > Si dai la Frame Limiter pe OFF ESC -> Options -> Display Setup -> Advanced -> Resolution -> 800x600x32. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jackson Brooklyn Posted February 6, 2016 Share Posted February 6, 2016 (edited) @@Zippe, Se poate sa fie un virus, Incearca un reinstall la windows sau un scan pentru virusi sau chiar un OC la placa video. P.S. Ai mai putea sa desfaci PC-ul si sa il cureti putin de praf ca poate gasesti grecia antica acolo Edited February 6, 2016 by Jackson Brooklyn Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diswy Posted February 6, 2016 Author Share Posted February 6, 2016 @@Jackson Brooklyn, Nu e virus, de 2 ori l-am reinstalat. Chestia cu praful poate. Am observat ceva. Tin gta-ul si skypeul deschis, si imi ia 3 gb ram din 4 .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jackson Brooklyn Posted February 6, 2016 Share Posted February 6, 2016 @@Zippe, Incearca aia cu praful ca poate casesti troia acolo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diswy Posted February 7, 2016 Author Share Posted February 7, 2016 @@Jackson Brooklyn, Ok, voi incerca. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vengador Posted February 14, 2016 Share Posted February 14, 2016 Ai incercat sa mai duci PC-ul la curatat ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
VEXOS Posted February 15, 2016 Share Posted February 15, 2016 @@Jackson Brooklyn, Ok, voi incerca. Stiu ca a mai fost spus acest lucru, dar garantat, problema ta vine de la praful care s-a adunat in PC, am patit si eu, curata-l minim 1 data la 2 luni si totul va merge struna. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diswy Posted February 15, 2016 Author Share Posted February 15, 2016 @, @, L-am curatat, dar nu avea mult praf, si m-a ajutat asta doar cu 1-2 FPS-uri .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts