Jump to content

Rowy's Gallery ▲

Rowyy
 Share

Recommended Posts

Ieri, m-am decis sa fac o lucrare pe render, tin sa precizez ca nu sunt experimentat in lucrari pe render, astept criterii, sugestii, propuneri din partea voastra.

tfHQ3bB.png

Edited by Rowyy

@@Rowyy, Background-ul nu prea are legatura cu renderul, la fel si textul se mai putea lucra la el si te puteai folosi de logo-ul lor "God Of War" eu asta as fi incercat, in rest imi place integrarea renderului printre acele bubbles si incearca sa pui si un border simplu negru sus si jos.

O mica prezentare a noului meu blur, si totodata noul stil.

F9Hoewt.pngc1zV4SU.pngciAicm0.pngVP8Ftuq.png

l60gfwW.pnghuCwlEh.pngprgCxuH.pngISg2HrQ.png

KZWUJel.pngCQIz7Mr.png0FVKY9T.png6sCXDcP.png

Daca cuiva i-a placut in mod deosebit unul dintre avatrele postate mai sus, il poate folosi.

O semnatura pe render.

Am mai multe dar nu sunt chiar asa reusite, asta mi s-a parut mai decenta.

8ER6HZ0.png

greseala mare aici. culoarea textului e foarte apropiata de cele din background. te induce in eroare culoarea aia. n-ai centru de interes in lucrare also. eu in locul tau, puneam pe text culoarea aia care duce spre rosu, din coltu' din stanga, jos. daca faceai asta, dadeai alt aer lucrarii.

LV7mNPq.pngiY3LGSa.pngNwdItZd.png

q4nVbrR.pngxLmCppf.pngN2RY2Wp.png

punem culori, suntem dizainari

n04153J.pngfxcGdha.pngBGahmAo.png

border de talcioc. in ultima lucrare cu acel G ai facut aceeasi greseala. "Klasse" pe un gri spre alb, si pe background ai ceva aproape asemanator. nu da bine la ochi.

@harambe Ba frate, in primul rand, acea semnatura pe render e facuta cu mult timp inainte, pe atunci nu stiam sa fac semnaturi pe render, si in legatura cu avatarele, acele avatare cu culori diferite sunt facute pe graba, si fiecare are gusturile lui, din cate vad tu preferi avatarele mai simple, eu le fac dupa gustul meu, iti multumesc pentru criterii, o sa iau in considerare sfaturile tale.

Am revenit si eu cu ceva nou dupa o perioada de timp destul de lunga.

Stiu ca am probleme la align si la fonturile folosite, astept criterii si sugestii.

MjKtWPc.png

• Andrada locked this topic
  • Rowyy unlocked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.