F4L dookie Posted July 13, 2010 Share Posted July 13, 2010 * Nick-ul tau: dOokiEEEEE * Descrierea bugului: Am gasit o masina pe drum si m-am dus sa ii iau key din 24/7.. dupa ce le-am cumparat am dat /lock si nu imi aparea nimic , acolo sus (ex: car [un]locked) . Apoi m-am dus si am mai luat o cheie si tot nu a mers..am pierdut banii degeaba.. * ScreenShot(s): - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andrew Stracci Posted July 13, 2010 Share Posted July 13, 2010 phoi pe undele masini nu se pot pune key.... alta explicatie nu am ce masina era? Link to comment Share on other sites More sharing options...
psihidelick Posted July 13, 2010 Share Posted July 13, 2010 N-are legatura Andy. Pe masinile care nu poti pune key,nu te lasa sa cumperi key. iti spune " You can't lock that car " sau ceva de genu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
F4L dookie Posted July 13, 2010 Author Share Posted July 13, 2010 era tampa...merge sa ii pui key ca am luat `nshpe mii de key pt masina asta Link to comment Share on other sites More sharing options...
ShlomY Posted July 19, 2010 Share Posted July 19, 2010 Ai incercat sa scrii /Switchkey ? de multe ori asa face ... probabil ai masina personala , si trebuia sa dai /switchkey , /lock si iar /switchkey si /lock ... Nu cred ca intelegi , iti voi arata in-game . Chestia asta eu o pateam cand erau masinile la case (cele care cand luai rent aveai si masinile) . Acum , cu masinile personale , presupun ca e aceeasi problema . Trebuia sa dai /switchkey - /lock - /switchkey si iar /lock . Sper ca ti-am fost de folos , catusi de putin Totusi asteapta un raspuns de la RazR Link to comment Share on other sites More sharing options...
F4L dookie Posted July 26, 2010 Author Share Posted July 26, 2010 N-am masina personala Link to comment Share on other sites More sharing options...
Meghy Posted July 26, 2010 Share Posted July 26, 2010 Cred ca daca dadeai un simplu relog se rezolva. Link to comment Share on other sites More sharing options...
F4L dookie Posted July 27, 2010 Author Share Posted July 27, 2010 Nu imi pasa mie de banii aia , imi e ca de exemplu vrea un player de level 2 sa isi ia o cheie la masina si poate sa o vanda.. daca ii se intampla si lui asta pierde o groaza de bani la levelul lui.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
F4L emptYmdY Posted July 28, 2010 Share Posted July 28, 2010 Asta nu e niciun bug ! Inainte de a cumpara o keye trebuie sa te asiguri ca nu mai ai alta , iar dupa ce o cumperi te sui in masina si dai repede /lock , nu te misti cu masina inainte , spate etc.Cum te`ai suit dai /lock. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarkEnergyy Posted July 29, 2010 Share Posted July 29, 2010 acesta nu este bug dokieeee cred ca mia aveai o key de la o alta masina si... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spawn Posted July 31, 2010 Share Posted July 31, 2010 Asta nu e niciun bug ! Inainte de a cumpara o keye trebuie sa te asiguri ca nu mai ai alta , iar dupa ce o cumperi te sui in masina si dai repede /lock , nu te misti cu masina inainte , spate etc.Cum te`ai suit dai /lock. Exact,pe langa asta daca ai masina personala nu uita sa dai switch key nu e nici un bug,mie unu nu mi s-a intamplat niciodata,si am pus multe chei special ca sa verific aceasta problema,deci ai facut tu ceva de nu ti-a mers,data viitoare tine cont de sfatul lui MDYU si nu vei mai avea probleme. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.