Jump to content

[bug]key

F4L dookie

Recommended Posts

* Nick-ul tau: dOokiEEEEE

* Descrierea bugului: Am gasit o masina pe drum si m-am dus sa ii iau key din 24/7.. dupa ce le-am cumparat am dat /lock si nu imi aparea nimic , acolo sus (ex: car [un]locked) . Apoi m-am dus si am mai luat o cheie si tot nu a mers..am pierdut banii degeaba..

* ScreenShot(s): -

Ai incercat sa scrii /Switchkey ? de multe ori asa face ... probabil ai masina personala , si trebuia sa dai /switchkey , /lock si iar /switchkey si /lock ...

Nu cred ca intelegi , iti voi arata in-game :) . Chestia asta eu o pateam cand erau masinile la case (cele care cand luai rent aveai si masinile) . Acum , cu masinile personale , presupun ca e aceeasi problema . Trebuia sa dai /switchkey - /lock - /switchkey si iar /lock :) .

Sper ca ti-am fost de folos , catusi de putin :)

Totusi asteapta un raspuns de la RazR

Asta nu e niciun bug ! Inainte de a cumpara o keye trebuie sa te asiguri ca nu mai ai alta , iar dupa ce o cumperi te sui in masina si dai repede /lock , nu te misti cu masina inainte , spate etc.Cum te`ai suit dai /lock.

Asta nu e niciun bug ! Inainte de a cumpara o keye trebuie sa te asiguri ca nu mai ai alta , iar dupa ce o cumperi te sui in masina si dai repede /lock , nu te misti cu masina inainte , spate etc.Cum te`ai suit dai /lock.

Exact,pe langa asta daca ai masina personala nu uita sa dai switch key nu e nici un bug,mie unu nu mi s-a intamplat niciodata,si am pus multe chei special ca sa verific aceasta problema,deci ai facut tu ceva de nu ti-a mers,data viitoare tine cont de sfatul lui MDYU si nu vei mai avea probleme.

:topic_closed:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.