xTw1sT Posted March 6, 2016 Share Posted March 6, 2016 (edited) Nick:xTw1sT Buget:5.500 Lei Componente pe care vreau sa le pastrez (HDD/CPU/Periferice etc.):Periferice Aveti nevoie de monitor?: Da Aveti nevoie de periferice?: Pentru ce va fi folosit PC-ul (Gaming/Office/Multimedia)?: Gaming Cand planuiti sa faceti achizitia (ZZ/LL/AAAA)?:luna aceasta Doriti ca PC-ul sa fie silentios?:Da Alte precizari: http://www.pcgarage.ro/vizualizare-wishlist/1641853/As dori sa stiu ce parere aveti de acest PC la acest buget si daca sistemul este compatibil. Edited March 6, 2016 by xTw1sT Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlad Posted March 6, 2016 Share Posted March 6, 2016 E ok pc-u , numa vezi ca la placa de baza iti da si un mouse de gaming cadou, deci nu ai nevoie de 2 mausuri Daca vrei performante mai mari in gaming , cam cu 25% ai putea sa schimbi acel gtx 970 cu placa asta http://www.pcgarage.ro/placi-video/sapphire/radeon-r9-390x-nitro-8gb-ddr5-512-bit-lite/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
RedBull108 Posted March 6, 2016 Share Posted March 6, 2016 Eu zic sa mai adaugi inca 8GB RAM, doar 8 nu o sa iti ajunga. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlad Posted March 7, 2016 Share Posted March 7, 2016 (edited) Da, peste ceva timp o sa ai nevoie de 16 gb de rami pentru a putea juca ultimele jocuri aparute pe ultra. Edited March 7, 2016 by Vlad Link to comment Share on other sites More sharing options...
KoDeax Posted March 8, 2016 Share Posted March 8, 2016 @@xTw1sT, Daca ai bugetul ala cred ca-ti permiti sa mai adaugi niste rami, vei avea nevoie de ei peste ceva timp. Link to comment Share on other sites More sharing options...
CBN Koverino Posted March 9, 2016 Share Posted March 9, 2016 (edited) Pentru ce i5 6600k? Nu prea vad importanta skylake.. In locul tau as merge pe un i7 4790k, dar si un i5 4690k este mai mult decat ok. Si da, cum a spus si redbull, mai adauga 8GB ram. SSD-ul de 120 nu o sa iti ajunga, stim toti ce figuri poate face partitia cu windows. Unul de 240 ar fii mult mai ok. Si monitor, hm... Este ok, dar, daca te tine bugetul, poti merge pe unul de 144hz care tousi.. adica na 144hz. Daca vrei gaming, nu stiu daca o sa iti ajunga HDD`u de 1TB, acum depinde de la om la om. Sursa pare ok. Tastatura nu se merita. Adica, si eu am facut la fel cand mi-am luat PC, am dat 16£ pe kit, mouse si tastatura. Fa o comparatie intre ele, si o sa obsevi ca este aceeasi treaba. Mai bine ramai cu cele de le ai acum, nu mai arunci un meleon degeaba, si strangi pentru un logitec/razer. Edited March 9, 2016 by Koverino Link to comment Share on other sites More sharing options...
kristopher Posted March 9, 2016 Share Posted March 9, 2016 Pentru ce i5 6600k? Nu prea vad importanta skylake.. In locul tau as merge pe un i7 4790k, dar si un i5 4690k este mai mult decat ok. Si da, cum a spus si redbull, mai adauga 8GB ram. SSD-ul de 120 nu o sa iti ajunga, stim toti ce figuri poate face partitia cu windows. Unul de 240 ar fii mult mai ok. Si monitor, hm... Este ok, dar, daca te tine bugetul, poti merge pe unul de 144hz care tousi.. adica na 144hz. Daca vrei gaming, nu stiu daca o sa iti ajunga HDD`u de 1TB, acum depinde de la om la om. Sursa pare ok. Tastatura nu se merita. Adica, si eu am facut la fel cand mi-am luat PC, am dat 16£ pe kit, mouse si tastatura. Fa o comparatie intre ele, si o sa obsevi ca este aceeasi treaba. Mai bine ramai cu cele de le ai acum, nu mai arunci un meleon degeaba, si strangi pentru un logitec/razer. pentru ce i7 4790k? e doar gaming, nu randari. un i5 4460 ajunge pentru orice joc. si nu trebuie neaparat un monitor de 144hz. unul de 60/75 hz ajunge. ochiul uman nu vede diferenta intre cele doua. restul e ok. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rappa Ro Posted March 9, 2016 Share Posted March 9, 2016 Topic closed - INACTIV Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts