Jump to content

COTM 61


DaniSteptu
 Share

Recommended Posts

41.png




Castigatorul editiei cu numarul 61 al concursului Clip of The Month din aceasta luna este Evoque cu clipul San Fierro Taxi - The beginning of a new chapter







În clip este prezentat trecutul lui Undoo pe serverul RPG2 din momentul din care a luat lider San Fierro Taxi, până în momentul în care a lăsat funcția de lider. Pe parcursul videoului, se observă evoluția facțiunii din momentul în care acesta a primit funcția de lider. După atât timp petrecut ca lider, fiind playerul cu cea mai mare vechime ca lider de pe RPG2, Undoo a luat o decizie importantă. Acesta a conștientizat că nu mai are timp să conducă așa cum trebuie compania San Fierro Taxi, deoarece simulările și examenul de Bacalaureat se apropie, pe lângă alte lucruri care îi ocupă foarte mult timp.


Pe data de 10 februarie 2016, după 14 luni petrecute în facțiune alături de membrii săi, Undoo părăsește compania San Fierro Taxi, oferindu-i șansa unui membru capabil să conducă facțiunea în continuare, sperând că a fost un model demn de urmat.




Te felicitam Evoque pentru acest filmulet, se vede ca te-ai straduit.


Iti doresc succes si in urmatoarele editii!


Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.