Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

TwentySkroll
 Share

Recommended Posts

La ale tale 1 topicuri si 32 posturi, nu prea imi vine a crede ca sunt creatiile tale...

Dar in fine asta e.

Adevarul e ca daca nu stau sa fac niste avatare care nu ma ajuta cu nimic decat ma fac sa-mi pierd timpu si nu stau pe fomururi => ca nu sunt ale mele :))

Daca cere un designer dovada, dau. Nu stiu ce treaba ai tu, nici nu stiu de ce am stat sa-ti raspund tie :))

Edited by TwentySkroll

Chiar imi place cum lucrezi,se vede clar ca ai o experienta mare in spate !

bannere sunt awesome,si se observa munca si experienta,insa..sa te critic putin,ai mici defecte cand blurezi uneori si la logo uri,la care daca ai mai lucra 10-20 de minute le ai putea remedia si ar iesi,chiar,fuccking awesome.

succes mai departe,numa' bine !

Edited by GabrielMM

Chiar imi place cum lucrezi,se vede clar ca ai o experienta mare in spate !

bannere sunt awesome,si se observa munca si experienta,insa..sa te critic putin,ai mici defecte cand blurezi uneori si la logo uri,la care daca ai mai lucra 10-20 de minute le ai putea remedia si ar iesi,chiar,fuccking awesome.

succes mai departe,numa' bine !

..exemplu? Degeaba ma critici daca nu imi arati unde si ce am gresit ca sa pot sa remediez.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.