Jump to content

Problema Windows update

Share

Recommended Posts

Nume: Ocaust
Ce problema ai?: Nu mi se instaleaza actualizarile de la windows update
O scurta descriere a situatiei: Acum 2 zile mi-am reinstalat windowsul.
Ieri seara am dat check for updates si am vazut ca dureaza prea mult, am iesit din el ca vroiam sa ma culc si am zis ca dau maine sa se instaleze.L-am lasat si azi aprins cat timp am fost plecat la sala, si cand vin inapoi peste 4 ore tot asa il gasesc.Am incercat ceva cu diagnosticuri dar degeaba..incearca sa imi instaleze driverul pentru enthernet dar imi da eroare ca nu il poate gasi.Cand dau sa diagnostice windows update spune ca nu are nimic si daca dau sa se repare in timp ce cauta actualizari, anuleaza cautarea pentru actualizari si dupa apare cu rosu ''failed''.De 4 ore incerc sa il fac sa mearga, am reinstalat windowsu de 2 ori sa vad daca isi revine dar tot asa face.

Screenshot: Daca o sa fie nevoie o sa fac rost si de poze
Alte precizari: Tin sa precizez ca am net de la telekom si am router.Nu am mai avut niciodata problema asta pana acum.

Edited by Ocaust

@@Ocaust, Ai rabdare, lasa pc-ul sa isi faca treaba. O sa iti gaseasca update-urile peste 2,3 zile, si la mine e la fel. Ca idee stai linistit, o sa si le faca el, tu continua sa il folosesti, daca ai bifat optiunea '' Descarca si instaleaza automat update-urile'' e deajuns.

@,

Cred ca tu nu intelegi problema.

Eu dau check updates si se blocheaza si nu gaseste nimic, daca as astepta ar fi degeaba.

Acum o luna cand am reinstalat iar windowsu(sau mereu cand am facut-o), imediat am dat check for updates si intr-o jumat de ora a gasit actualizarile, acum ramane blocat si da fail.

bvWoR8V.png

Si cand dau try again face la fel.

Edited by Ocaust

@@Ocaust,Acele actualizari nu sunt atat de necesare atata timp cat tu iti downloadezi manual sau cu un anumit program toate driverele si tot ce mai trebuie PC-ului tau, de asemenea si mie imi mai dadeau erori la instalarea acestor actualizari care scrie clar acolo "Important" insa nu sunt chiar atat de importante si nu sunt atat de necesare sa le instalezi, eu iti recomand acest program, e bun, rapid si free.

@@Ocaust,Acele actualizari nu sunt atat de necesare atata timp cat tu iti downloadezi manual sau cu un anumit program toate driverele si tot ce mai trebuie PC-ului tau, de asemenea si mie imi mai dadeau erori la instalarea acestor actualizari care scrie clar acolo "Important" insa nu sunt chiar atat de importante si nu sunt atat de necesare sa le instalezi, eu iti recomand acest program, e bun, rapid si free.

Da, cat timp folosesti PC-ul doar pt SAMP iar in cel mai rau caz pierzi doar manele, tinte si clipuri la waruri, nu-s importante.

Alea nu sunt drivere, sunt update-uri de securitate si de stabilitate. Niciun program obscur nu le poate inlocui. Windows 7 este un SO vechi de 7 ani, are nevoie de acele update-uri.

Ocaust, banuiesc ca ai licenta daca tot vrei sa faci toate update-urile. Poti apela la suportul oferit de Microsoft Romania. N-am mai intalnit astfel de probleme pe un SO original. Pe internet ce ai gasit? A putut rezolva cineva sau doar ai postat aici si nici macar n-ai cautat?

Edited by BdDr

@,

Am problema asta de pe 24.

Intr-o zi am stat 5 ore sa stau sa rezolv, am incercat toate metodele stiute.

Pe net cand cautam cum sa rezolv eroarea ma trimitea doar la un program pe care eu il foloseam deja, in rest nimic UTIL.

Am lasat pc neatins de pe 26 de cand am facut topicul, credeam ca poate se rezolva dar tot asa face.

Cat despre microsoft romania, niste tantalai.

@,

Orice solutie e bine venita, eu nu prea mai am idei..

Il am pe cd windowsu, si este licentiat doar o luna si dupa expira.

De 3 ani de cand il folosesc nu am avut probleme de genul, doar acum ce a aparut.

Ai vreun antivirus instalat? Daca da, opreste-l si vezi ce si cum. Se pare ca la unii asta a fost rezolvarea...Eu as putea sa-ti zic tot ce ai gasit tu aici: https://www.google.ro/webhp?sourceid=chrome-instant&ion=1&espv=2&ie=UTF-8#q=error+80080005+windows+updateinsa ar fi degeaba daca nu merge chiar nimic. Din pacate sau din fericire, n-am patit niciodata asa, si cred ca am vreo 10 PC-uri asamblate de la 0 si vreo 30-40 de instalari de windows.

@,

Nu are nici o treaba cu anti virusu, cel putin nu in cazul meu.

O sa incerc maine ceva nou sa vad daca se rezolva.

M-as gandi sa-mi schimb windowsu incaz ca nu o sa ii dau de capat maine..poate asa se rezolva ca alta idee nu mai am.

Era o posibila solutie, pentru ca vazusem la un comentariu despre problema asta pe YouTube care spunea ca si-a oprit ESET-ul si a mers, dupa au mai dat cativa reply si au confirmat. In fine, de ce nu incerci Windows 10? Cat timp ai licenta de windows 7 poti face upgrade gratis la windows 10 pana pe 29 iulie, insa licenta ti se va transforma din Retail in OEM, adica n-o s-o mai poti folosi in alt PC.

P.S.: Problema e ca va trebui sa folosesti tot Windows Update pt asta...

Edited by BdDr

@,

Nu este o solutie sa dau upgrade la alt win, nu o sa-mi mearga deoarece am pc slab si o sa ma enervez mai tare.

Erori noi

mAiSedL.png

MnjVYsB.png

Deci, sincer deja ma doare capul de la problema asta..cine o sa ma ajute s-o rezolv o sa ii raman dator mereu.

@Ocaust, Asta ti-am zis si eu prin PM, te-am intrebat daca ai windows-ul activat. Cumpara o licenta si rezolvi, pentru ca versiunea de 30 zile este trial.

Si windows 10 este mai stabil decat 7.

Edited by Koverino

,

Nu intelegi problema..este versiune FULL pentru 30 de zile si dupa alea 30 de zile intra in trial.

Daca era asa cum spui tu aveam problema asta de cand il foloseam.

Imi pot da seama ca nu ati mai avut de a face cu probleme de genul ca vad ca dati pe langa problema..

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.