Jump to content

Golden Line Boat Rent

EvghinTheAce

Recommended Posts

Aceasta companie, Golden Line Boats Rent, va ofera plimbari cu barca in schimbul unei sume mici de bani, 250$ / 2 minute. Va plimbam pe unde vreti, cat vreti, cu cine vreti. Puteti sa inchiriati pt mai multe persoane, deci 250$ de fiecare.

Puteti inchiria barci pt:

-plimbari

-petreceri, daca vreti in larg sau in apropiere de tarm.

-SI pot inchiria pt examenul altora pt licenta ( nu se include cronometru ).

-pescuit in larg ( aveti sanse mai mari sa prindeti pesti mari care se pot vine la 24-7 )

Avem doar 2 barci, deci decat 2 se pot inchiria in acelasi timp. Nu va speriati dak este langa HQ Cuneo, nu patiti nimic ca sunt de treaba. Va ataca doar dak intrati in parcare.

Gasiti aici o poza unde avem barcile http://img.b-zone.ro/viewer.php?file=28465...22075917847.png

Tarif:

-plimbari cu barca: 250$ / 2 minute / persoana.

-petreceri: 300$ / 2 minute / persoana.

-examen de licenta 500$ / persoana. aici sunt luate amandoua, deci doar 1.000$ fara timp.

-pescuit in larg 275$ / 2 minute / persoana

Plata:

-transfer bancar ingame ( la mine ).

-platiti cash ingame ( la mine ).

MA GASITI ONLINE INTRE ORELE 7:00 - 10:00 ; 14:00 - 16:00 ; 20:30 - 22:30 CAND ESTE TATA ACASA SI DAK NU INTERVIN ALTE CHESTII

CAND TATA E LA MUNCA SUNT ON MAI TOT TIMPU 8:30 - 13:00 ; 20:00 - 22:30. ( STA SI EL LA PC NU NUMAI EU :(( )

DACA NU AVETI TIMP LASATI BANII UNUI ANGAJAT SI EL MI-I VA DA MIE . FACETI SS CAND PLATITI SA NU APARA CONFLICTE

MODEL DE INCHIRIERE:

*Numele tau ingame:

*Cat timp vrei sa inchiriezi:

*Pentru cate persoane inchiriezi:

*Plimbare sau petrecere:

*De la ce ora pana la ce ora:

*Numarul de telefon ingame ( phone ):

De aseenea angajez inca 2 persoane. Ca sa fiti angajati trebuie sa aveti level 2+ , sayling license ( licenta de condus barci ) , activi , seriosi.

Reguli angajati:

1.Sa fiti activi.

2.Fiti serioosi ( nu faceti glume proaste de genul "gata va ajuns ne intoarcem" sau "luam apa sariti din barca" ).

3.OPTIONAL: Sa aveti la voi o arma pt autoaparare ( in acest caz aveti nevoie de o licenta de port-arma, daca nu o aveti nu umblati cu arme la voi riscati amenzi+jail ).

4.Daca cineva va zice "Vreau sa inchiriez o barca pt X timp si X persoane" si va plateste voi faceti SS si puneti aici, de preferat sa le ziceti sa faca o cerere pe forum in acest topic.

5.Toti banii castigati vin la mine si salariul vostru este cate 15%-20% din cat am castigat, daca avem succes primiti si mai mult.

MODEL DE APLICARE PT UN POST LA NOI:

Doresc sa ma angajez.

*Numele meu ingame:

*Levelul meu:

*Poza cu /licenses:

*Cate ore pe zi sunteti activi ( weekend/luni-vineri ):

*De ce vrei sa te angajezi la noi:

*Voi sta minim 3 zile daca sunt angajat DA/NU:

*Numarul de telefon ingame ( phone ):

NUMARUL MEU INGAME ESTE 5454 DECI CAUTATI-MA DACA AVETI CEVA DE ZIS, EVGHIN5

VA ASTEPTAM SA INCHIRIAT DE LA NOI, GOLDEN LINE BOAT RENT, MULT MAI IEFTIN CA LA UN RENT OBISNUIT SI SIGUR, MULT MAI SIGUR

IMPORTANT: CU AACORDUL UNUI ADMIN SI AL LIDERILOR FBI/PD/NG AS DORI CA ANGAJATII CARE OMOARA PE CINEVA IN AUTOAPARARE SA NU FIE SANCTIONATI, DACA AU DOVEZI

Dar barcile sunt gratis.De ce ti-ar plati cineva sa inchirieze barci?

Daca pui problema asa, si vanul e gratis (e proprietate publica sa zic asa) si totusi vezi pe zi, in jur de 50 daca nu mai bine, de /ad'uri in care vezi: "Vand vanul de rob".

Dar barcile sunt gratis.De ce ti-ar plati cineva sa inchirieze barci?

Hai frumosule sa iti explic: unii care nu au sayling license mai au chef sa se plimbe cu barca, o plimbare romantica sa zicem, altii vor sa dea petreceri si vor sa se distreze, SI ia barcile de la corleone rent...

Cand incepi o afacere, mereu vezi partea buna.

CINE MAI FACE COMENTARII DINTR-ASTEA O SA CER WARN. AICI NU ESTE OFFTOPIC SA MA CRITICI. ORI INCHIRIEZI SAU TE ANGAJEZI, ORI NU MAI POSTEZI.

Astept sa inchiriati de obicei o sa ma gasiti la barci unde am sageata pe harta pusa mai sus. Va astept :X

UN MODERATOR POATE SA INCHIDA ACEST TOPIC. NU MAI POSTEAZA NIMENI

Numele tau ingame: Spawn

Cat timp vrei sa inchiriezi: 10 minute

Pentru cate persoane inchiriezi: o persoana

Plimbare sau petrecere: plimbare

De la ce ora pana la ce ora: pai in functie de cum ma programati voi,numai sa ma anuntati

Numarul de telefon ingame ( phone ): 1545

Spawn ma suni tu sau te sun eu cand te vad on. Sa mearga serverul si te sun eu daca nu ai treaba, ceva ;-).

O sa te coste 1.250$. Sa zici pe unde te plimb sau te duc pe unde cred eu ca merita vazut locul ?

VA ASTEPTAM SA INCHIRIATI SI VOI, NU DATI BANII LA UN BIZZ DE RENT CAND PUTETI DA AICI DE 5-6 ORI MAI PUTIN.

*Numele tau ingame: Colonial

*Cat timp vrei sa inchiriezi: 15 minute

*Pentru cate persoane inchiriezi: 1

*Plimbare sau petrecere: plimbare

*De la ce ora pana la ce ora: cand o fi

*Numarul de telefon ingame ( phone ): 3423

*Numele tau ingame: [FnK]UzZi

*Cat timp vrei sa inchiriezi: 20 minute

*Plimbare sau petrecere: plimbare

*De la ce ora pana la ce ora: mie indiferent

*Numarul de telefon ingame ( phone ): 1373

*Numele tau ingame: MoToRhEaD01

*Cat timp vrei sa inchiriezi: 15 minute

*Plimbare sau petrecere: Plimbare

*De la ce ora pana la ce ora: 20:00 - 20:15

*Numarul de telefon ingame ( phone ):8044

*Numele tau ingame: Steel_Two

*Cat timp vrei sa inchiriezi: 25 minute

*Pentru cate persoane inchiriezi: 2

*Plimbare sau petrecere: Plimbare iar dupa pescuit in larg.

*De la ce ora pana la ce ora: Indiferent, doar sa fie azi sau maine :P

*Numarul de telefon ingame ( phone ): 3008

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.