Jump to content

[PORTOFOLIU] RaresT

RaresT
 Share

Recommended Posts

@@DaniSteptu, multumesc frumos, cu siguranta voi continua tot asa. Iti multumesc pentru tag-ul de Designer .
@, si eu sunt mandru de mine. Mersi.
@, mersi, mersi.
@, multumesc frumos, si eu simt aceelasi lucru.
@ si @@Nemanja Milijic lasati posturile pentru +1, nu sunt interesat sa spuneti aceeleasi lucruri la fiecare portofoliu, indiferent de calitatea adevarata.

NEW:

ENlJN4b.png9d8pp7p.png16jEcSW.pngvwE4HKO.pngu61xbEh.pngIiWbXnU.pngeFJkvWa.pngyWwNQuO.pngZn13Mru.pngcxhps5S.png2ltMfL9.pngfIoxNmy.pngySR0Ydm.pngZ0MrvJD.pngzUWIPWu.pngeNajFS3.pngKgxtmnY.pngreS2Pbs.pngNne0V6E.pngAl0YrZp.pngNCPzvyM.pngFmEXKA9.pngiP2E7XH.pngRFNlcCY.pngkmAdaGH.png95rTo6x.pngMt47Wxe.pngbFvDLmO.pngmoyPnKK.png03Ymkt9.pngUBWbrQF.pngTekhHon.png

0iMqU1G.pnglEn561z.pngwstMnjH.pngfGyOl1Y.pngcQhwSkC.png0Gx9r9d.png

Salutare tuturor!

Noi creatii pentru prietenii mei de pe RPG2 realizate dupa bunul lor plac:

spacer.png

spacer.png

spacer.png

spacer.png

spacer.png

Va astept cu Upvote in numar cat mai mare pentru a-mi sustine munca depusa! Multumesc si o zi frumoasa in continuare!

tcandrv4.png

Topicurile vechi, în care nu s-a postat mai bine de 7 zile, vor fi închise.

În caz că membrul care a creat inițial topicul va dori deschiderea lui, aceasta se va realiza prin trimiterea unui PM designerilor comunitătii.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.