Jump to content

[Portofoliu] Fusher

Fusher
 Share

Recommended Posts

Foarte reusite, se vede ca mai intai ai invatat iar apoi ti-ai facut un portofoliu.

As dori sa-mi spui numele fontului din lucrarea cu "Manuu". Bine ai venit printre noi, designerii si abea astept sa-ti vad lucrarile urmatoare.

Nu am nimic sa-ti reprosez.

Foarte reusite, se vede ca mai intai ai invatat iar apoi ti-ai facut un portofoliu.

As dori sa-mi spui numele fontului din lucrarea cu "Manuu". Bine ai venit printre noi, designerii si abea astept sa-ti vad lucrarile urmatoare.

Nu am nimic sa-ti reprosez.

Nu mai stiu cum se numeste, dar iti voi spune curand.. acum nu sunt la calculatorul meu.

@@Fusher, din cate cred ca stii si tu aceasta sectiune este dedicata photoshopului, lucru pentru care nu vad de ce ai posta creatii din AE aici. nu vreau sa crezi ca o spun din rautate ci vreau sa intelegi ca o sa apara multi cu creatii din AE la cereri si ca nu o sa le raspunda nimeni, probabil. pe langa asta am mai spus si altora, design-ul nu se rezuma doar la editarea unui stoc sau la adaugarea unui text ci implica si imaginatie, lucru vizibil la logouri. creatiile tale sunt doar stockuri editate si cu un text adaugat, cu toate astea unele dintre ele chiar mi-au placut. felicitarile mele!

@@Fusher, din cate cred ca stii si tu aceasta sectiune este dedicata photoshopului, lucru pentru care nu vad de ce ai posta creatii din AE aici. nu vreau sa crezi ca o spun din rautate ci vreau sa intelegi ca o sa apara multi cu creatii din AE la cereri si ca nu o sa le raspunda nimeni, probabil. pe langa asta am mai spus si altora, design-ul nu se rezuma doar la editarea unui stoc sau la adaugarea unui text ci implica si imaginatie, lucru vizibil la logouri. creatiile tale sunt doar stockuri editate si cu un text adaugat, cu toate astea unele dintre ele chiar mi-au placut. felicitarile mele!

Da, ai dreptate, nu m-am gandit la chestia asta cu lucrarile din AE.. ai dreptate.

Si la partea de design, ma ocup si cu web design.. doar ca nu am postat nimic pana acum. Am sa postez si web design de acum, si alte lucrari.

Salut, renunta la blur pe imagini si iti sugerez sa te axezi mai mult pe o singura chestie (logo, web design etc.) pentru ca daca pendulezi intre tot felul nu o sa ajungi sa ai un nivel ridicat in toate si o sa ramai undeva la nivel mediu. Iti dau follow la topic si astept sa postezi ceva lucrari pe partea de web design.

Succes!

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.