Fusher Posted April 9, 2016 Share Posted April 9, 2016 Sunt mai multe creatii dar nu le pot posta toate. Voi posta curand si niste lucrari After Effects si lucrari Web Design. Astept pareri! 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaresT Posted April 9, 2016 Share Posted April 9, 2016 Foarte reusite, se vede ca mai intai ai invatat iar apoi ti-ai facut un portofoliu. As dori sa-mi spui numele fontului din lucrarea cu "Manuu". Bine ai venit printre noi, designerii si abea astept sa-ti vad lucrarile urmatoare. Nu am nimic sa-ti reprosez. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fusher Posted April 9, 2016 Author Share Posted April 9, 2016 Foarte reusite, se vede ca mai intai ai invatat iar apoi ti-ai facut un portofoliu. As dori sa-mi spui numele fontului din lucrarea cu "Manuu". Bine ai venit printre noi, designerii si abea astept sa-ti vad lucrarile urmatoare. Nu am nimic sa-ti reprosez. Nu mai stiu cum se numeste, dar iti voi spune curand.. acum nu sunt la calculatorul meu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
baCiu Posted April 9, 2016 Share Posted April 9, 2016 (edited) @@RaresT, BlackListed se numeste, sau in genu. ON : Foarte frumoase lucrarile, imi plac, felicitari! Edited April 9, 2016 by JaSSeM Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fusher Posted April 9, 2016 Author Share Posted April 9, 2016 @@RaresT, BlackListed se numeste, sau in genu. ON : Foarte frumoase lucrarile, imi plac, felicitari! Multumesc de feedback. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diswy Posted April 10, 2016 Share Posted April 10, 2016 @@Fusher, Exagerezi cu blur-ul, dar textul, este atractiv. Continuă să faci. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fusher Posted April 10, 2016 Author Share Posted April 10, 2016 @@Fusher, Exagerezi cu blur-ul, dar textul, este atractiv. Continuă să faci. Folosesc putin blur, pun accent pe contrast si alte efecte care reda culoarea imaginii. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Skellter Posted April 10, 2016 Share Posted April 10, 2016 SLAAAB. Glumesc e ok. Textu imi place =D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diswy Posted April 10, 2016 Share Posted April 10, 2016 @@Fusher, Mi se pare sau folosești și sharpen? Dacă da, pune cât să fie plăcut ochilui. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fusher Posted April 10, 2016 Author Share Posted April 10, 2016 SLAAAB. Glumesc e ok. Textu imi place =D Multumesc! @@Fusher, Mi se pare sau folosești și sharpen? Dacă da, pune cât să fie plăcut ochilui. Folosesc si sharpen. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diswy Posted April 10, 2016 Share Posted April 10, 2016 @@Fusher, La primele se observă. Primele au ieșit foarte faine, dar la restul ai exagerat cu efectele. Totuși, pentru început, este ok . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Skellter Posted April 10, 2016 Share Posted April 10, 2016 (edited) Edited April 10, 2016 by Skellter Link to comment Share on other sites More sharing options...
J0EFTW Posted April 10, 2016 Share Posted April 10, 2016 Chiar imi plac, tine-o tot asa. Poate mai putin blur totusi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fusher Posted April 10, 2016 Author Share Posted April 10, 2016 Chiar imi plac, tine-o tot asa. Poate mai putin blur totusi. Multumesc! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fusher Posted April 10, 2016 Author Share Posted April 10, 2016 //-----------------------------SEMNATURI--------------------------// Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chamakh Rocker Nespalat Posted April 12, 2016 Share Posted April 12, 2016 Inveti pe zi ce trece. BRAVO. Link to comment Share on other sites More sharing options...
South RolexXx Posted April 12, 2016 Share Posted April 12, 2016 Super, bine lucrat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fusher Posted April 16, 2016 Author Share Posted April 16, 2016 //-----------------------------------------------SEMNATURI-----------------------------------------------// 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
aiss Posted April 16, 2016 Share Posted April 16, 2016 Frumi, aştept un cadou :> Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fusher Posted April 16, 2016 Author Share Posted April 16, 2016 Frumi, aştept un cadou :> Multumesc! Link to comment Share on other sites More sharing options...
richter Posted April 16, 2016 Share Posted April 16, 2016 @@Fusher, din cate cred ca stii si tu aceasta sectiune este dedicata photoshopului, lucru pentru care nu vad de ce ai posta creatii din AE aici. nu vreau sa crezi ca o spun din rautate ci vreau sa intelegi ca o sa apara multi cu creatii din AE la cereri si ca nu o sa le raspunda nimeni, probabil. pe langa asta am mai spus si altora, design-ul nu se rezuma doar la editarea unui stoc sau la adaugarea unui text ci implica si imaginatie, lucru vizibil la logouri. creatiile tale sunt doar stockuri editate si cu un text adaugat, cu toate astea unele dintre ele chiar mi-au placut. felicitarile mele! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fusher Posted April 16, 2016 Author Share Posted April 16, 2016 @@Fusher, din cate cred ca stii si tu aceasta sectiune este dedicata photoshopului, lucru pentru care nu vad de ce ai posta creatii din AE aici. nu vreau sa crezi ca o spun din rautate ci vreau sa intelegi ca o sa apara multi cu creatii din AE la cereri si ca nu o sa le raspunda nimeni, probabil. pe langa asta am mai spus si altora, design-ul nu se rezuma doar la editarea unui stoc sau la adaugarea unui text ci implica si imaginatie, lucru vizibil la logouri. creatiile tale sunt doar stockuri editate si cu un text adaugat, cu toate astea unele dintre ele chiar mi-au placut. felicitarile mele! Da, ai dreptate, nu m-am gandit la chestia asta cu lucrarile din AE.. ai dreptate. Si la partea de design, ma ocup si cu web design.. doar ca nu am postat nimic pana acum. Am sa postez si web design de acum, si alte lucrari. Link to comment Share on other sites More sharing options...
itismik Posted April 16, 2016 Share Posted April 16, 2016 Salut, renunta la blur pe imagini si iti sugerez sa te axezi mai mult pe o singura chestie (logo, web design etc.) pentru ca daca pendulezi intre tot felul nu o sa ajungi sa ai un nivel ridicat in toate si o sa ramai undeva la nivel mediu. Iti dau follow la topic si astept sa postezi ceva lucrari pe partea de web design. Succes! Link to comment Share on other sites More sharing options...
D a w n Posted April 17, 2016 Share Posted April 17, 2016 Destul de frumoase si reusite. Buna treaba! Link to comment Share on other sites More sharing options...
South sniKK Posted April 20, 2016 Share Posted April 20, 2016 Felicitari pentru munca depusca, chiar imi plac foarte mult! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts