Jump to content

Cum sa intri intr-o factiune.Sfaturi

Recommended Posts

Salut B-Zone! Eu sunt iMag1c si am să vă prezint un tutorial despre intrarea în facţiuni.

Bun, probabil că toti vă întrebați, în special cei începători, cum să intrați intr-o facțiune.

De când joc eu pe B-Zone, am văzut multe aplicații gen (ACESTA ESTE DOAR UN EXEMPLU) :

Descrierea voastră ca persoană : sunt băiat am 15 ani îmi place samp sunt de treabă acceptă-mă.

Nu-i așa, aplicația trebuie să fie cât mai bună, și fără batjocură.

Vă explic în câțiva pași cele mai importante lucruri.

PASUL 1: NUMELE

Când vă alegeți un nume, nu vă alegeți un nume în batjocură gen „G1g3lTh3B0os$”, bine înțeles, puteți să alegeți un nume la mișto dar pe riscul vostru.

Alegeți-vă un nume cât mai OK, orice nume dar să fie ok, am să dau niște exemple: xAndrey.D, Serath, Rogue, Pepsiko.

Am dat niște exemple care mi-au venit în cap, cum am spus și mai sus, alegeți-vă un nume cât mai OK, nu neapărat alea.

De exemplu numele meu care este "iMag1c".Acest nume mi-a venit pe moment, îmi place să dau magie cu deagle si aşa mi-am ales acest nume.Deci gândiţi-va şi voi la un nume frumos, nu în batjocură.

PASUL 2: FACTION HISTORY

Faction History, cea mai mare belea. Faction History îți arată prin ce facțiuni ai aplicat, unde ai fost respins, unde ai fost acceptat, unde ai luat fw, de unde ai demisionat, câte zile ai stat, etc.

Trebuie să avem nivelul necesar pentru facțiunea dorită:

7 pentru facțiunile pașnice

15 pentru departamente și Hitmen Agency

20 pentru gang-uri

Înainte de a aplica trebuie să te asiguri că nu ai luat nici o sancțiune de la nici un admin, să fii curat.

De exemplu:

- dacă ai luat un warn că ai făcut C-Bug și că ai scris pe (/ad) un vers din piesele lui Dani Mocanu

- ai luat un mute că te-ai dus la CNN, ai dat un (/ad) că vinzi Infernus model nou, și cel care te-a sunat ți-a oferit o sumă de bani foarte mică în schimbul mașinii, tu îl înjuri.

- v-ați dus la paintball și v-ați băgat coduri ca să impresionați pe ceilalți că știți să jucați, și în următorul minut sunteți sancționat cu ban pe motivul : Cheats(Aimbot) ; Cheats(Other) .

Nu faceți așa ceva si încercați să nu vă enervați din toate prostiile

Între aceste chestiuni, trebuie să ținem cont si de orele care le avem la nivelul respectiv, nu cred că la lider i-ar convenii să vadă că la nivel 19 tu ai 10 ore jucate.

Eu recomand să aveți ceva gen:

Nivel 7 - PENTRU O FACȚIUNE PAȘNICĂ : 40-50 ore.

Nivel 10 - PENTRU UN DEPARTAMENT : 100-120 ore și un faction history decent

- PENTRU HITMEN AGENCY : 150-170 ore și un faction history decent (cel puțin rank 2 sau rank 3 anterior într-o pașnică)

Nivel 15 - PENTRU GANG-URI : Aici nu știu cum să aproximez orele.. (facțiune pașnică anterioară, cu rank 3 sau mai mare)

Bine-înțeles că poți aplica și la nivel 25 într-o facțiune pașnică sau Hitmen Agency sau departamente, dar să ai și tu acolo un Faction History decent, cum am spus și mai sus, mai ales dacă vrei să aplici în Hitmen Agency.

Să nu vă speriați că nu sunteți acceptați dacă nu aveți aceste ore, există o regulă în care spune căLIDERUL ÎȘI POATE ALEGE MEMBRII INDIFERENT DE ORELE CARE RESPECTIVII LE AU

OBSERVAȚIE : DACĂ AI FOST RESPINS ÎN 3-4 FACȚIUNI NU ÎNCERCA SĂ MAI APLICI, ȘI ÎNCEARCĂ SĂ FACI CÂT MAI MULTE ORE PENTRU FACȚIUNEA CARE ȚI-O DOREȘTI

PASUL 3: FACȚIUNEA ÎN CARE VEI APLICA

La început de carieră, nu vă alegeți neapărat mafiile, după părerea mea ar trebuii să începeți cu o facțiune pașnică la alegere, pentru că în viitor șansele să fii acceptat în facțiunea dorită or să fie mult mai mari, gen intrii în facțiunea Paramedics

Bine-înțeles că după ce ești acceptat în Los Santos School Instructors, încerci să înveți lucrurile CELE MAI IMPORTANTE din regulament, sau.. Dacă alegi să-ți ții telefonul pe bulane și să iei FW în prima săptămână că ai uitat o regulă, e strict alegerea ta.

În această facțiune, recomand să atingeți RANK 3, pentru că.. 4 săptămâni este un fleac într-o pașnică. Și rank 3 este un rank destul de OK, care te va ajuta pe viitor.

PASUL 4 : APLICAȚIA ȘI SFATUL MEU DE AUR

Aplicația, altă belea destul de mare.

Când aplici, axează-te foarte mult pe câmpurile acestea:

DESCRIEREA VOASTRĂ CA PERSOANĂ și DE CE DOREȘTI SĂ TE ALĂTURI ACESTEI FACȚIUNI!

La aceste câmpuri trebuie să ai foarte mare grijă.

Descrierea trebuie să aibe cel puțin 4-5 SAU CHIAR MAI MULTE RÂNDURI, pentru că pe lider îl interesează cine ești și de ce ești în stare.

Încercați să scrieți cu diacritice și cât mai corect gramatical, folosiți liniuțele ( - ) și ( , ) <-- NU ESTE OBLIGATORIU SĂ SCRIEȚI CU DIACRITICE, DAR CRED CĂ DACĂ SCRII CU DIACRITICE ȘANSA SĂ FII ACCEPTAT ESTE MĂRITĂ CU 5.00%, AȘA CRED EU!

La „DE CE DOREȘTI SĂ TE ALĂTURI ACESTEI FACȚIUNI”, după părerea mea ar trebuii să ai cel puțin 5-6 RÂNDURI, dacă nu chiar mai puțin și trebuie să-l convingi pe lider că tu chiar îți dorești să intrii în facțiunea lui, nu vă bateți joc pentru că nu rezolvați nimic și doar stricați FACTION HISTORY-UL cu un „Respins/Rejected

SFATUL MEU DE AUR : NU STRESAȚI LIDERUL CU URMĂTOARELE TEXTE:

- „mă vei accepta?”

- „am o șansă?”

- „sunt activ, mă accepți?

- „te rog nu mă respinge”

- „dacă mă respingi nu mai ai ce discuta cu mine, esti cel mai prost lider”

Cel mai probabil, mulți o să spună că în facțiuni se intră pe pile, eu vă spun că nu e așa. Totul se bazază pe cât de capabil ești, de ce ești în stare, cât ești de motivat, FH(Faction History) și aplicație.

Nu cred că o să citească toți ce am scris eu aici, dar pentru mine a fost o plăcere să vă ajut.

Comentariile negative nici nu vor fi băgate în seamă, dacă doriți să vă transformați în comentarii, vă rog nu o faceți aici.

Probabil că mulți știați aceste lucruri, de asta o să comentați. Dar eu am făcut asta pentru jucătorii care chiar doresc să ajungă „cineva” pe acest server minunat.

Cred că am avut câteva greșeli gramaticale sau foarte puține informații care nu sunt în totalitate adevărate.

Dacă v-am ajutat, nu strică sa daţi si voi un +1.Bafta B-Zone!

Sper ca tu nu te chioresti sa citesti ce-am scris eu, asa cum eu m-am chiorit la tine. Dragule, ceea ce tu ai scris sunt niste lucruri pe care oricine ar trebui sa le stie. Sunt jucatori de 12 ani care au ajuns mai sus ca tine pe server fara "indicii" d-astea. Chiar si mai corect scriu aia la 12 ani, "bine inteles", "care le au", hai sa fim seriosi, suntem in 2016, fiecare persoana este corectata cand greseste ceva. Daca zici de altii sa scrie corect in aplicatie, scrie si tu corect in rahatul asta de topic. Sansa de a fi acceptat este marita cu 5.00% daca scrii cu diacritice. DaCă ScriU așA șanSa scaDe sau Crește? Tu-ti dai seama ca 150 de ore sau cat ai scris tu acolo sunt mai putin decat 0 chiar si pentru un departament? "Eu mi-am pus numele iMag1c pentru ca-mi place sa dau magie la deagle". Asa magie dai ca n-a surprins pe nimeni. Realizezi ca vrei sa ajuti niste oameni care n-o sa-ti multumeasca niciodata sau chestii de genul, nu? Adica ai cam pierdut timpul. Pe contul ala, xAndrey.D sau ce nume are, ti-ai dat demisia din Paramedics pentru ca nu ti-a dar rangul la timp, e evidenta treaba. Ai mai stat 6 zile dupa perioada de rang 4 si ai zis "ba somba piciorili nu da rang plec pa". Mi-a placut sa-ti scriu asa mult. Ti-am facut, cum sa zic eu, niste observatii care, in mod indirect, ar trebui sa-ti transmita ceva. Chiar sunt curios ce te duce gandirea dupa citirea acestor randuri.

@, Topicul este foarte folositor, felicitari pentru efort.

@, Nu inteleg de ce cand face cineva ceva prin care vrea sa ajute veniti toti si incepeti sa vorbiti urat de persoana respectiva, ca a facut totul degeaba, "Sunt jucatori de 12 ani care au ajuns mai sus ca tine pe server fara "indicii" d-astea." Poate unii n-au reusit sa ajunga si acest topic poate o sa le fie de folos. A da, chestia cu "indicii" consta si in faptul ca daca e no-lifer pe parcurs o sa faca o cerere reusita sau sa ajunga "mai sus" decat Mag1c insa nu ai luat in calcul faptul ca unii nu se joaca de la 6ani samp.

@ Dragule, nu mai vorbi aiurea daca nu stii ce s-a intamplat, verifica pe rpg contul xAndrey.D si daca tu vezi acolo Active Account in loc de Banned eu ma las de b-zone si dau tot prin charity, frate, am luat ban permanent cand sa iau rank 4, nu mi-am pierdut vointa si am intrat din nou in Paramedics cu iMag1c, cu care zic eu o duc destul de bine.Asa ca te rog, informeaza-te inainte sa vorbesti aiurea.Si mersi de cuvintele alea, m-au atins undeva.

@ Multumesc pentru sprijin, din pacate unii nu stiu ce inseamna ajutor.Pwp :*

@, ai luat ban permanent cand sa iei rang 4, ă? Si de ce zice "Left the faction", motiv demisie? Magic, citeste ce am zis la Kenshy, mi-e lene sa copiez.

@, bravo lui ca vrea si el sa ajute incepatorii. Dar daca tot ofera informatii, sa le ofere bine. "~180 de ore jucate + aplicatie cu diacritice, deci am sanse cu 5% crescute sa intru in departament/H.A., cred ca am sanse". Raspunsul aplicatiei: Respins, lipsa de experienta. Daca tu le zici ca intra cu un rang 2 si 150 de ore jucate in Hitmen Agency, eu ma las de joc. Numele cică. Imi pun numele "Cacanaru" numai de-al dracu si fac rang 5 in 2 factiuni, gen LV S.I. si F.B.I., si aplic in Hitmen Agency. A, da, ~1.500 ore jucate. Nu ma accepta in H.A. ca am numele Cacanaru, este? Fii realist, da-o dracu.

@ Da, mi-am pus demisia deoarece stiam ca iau ban, si ieseam cu 3/3.In fine nu conteaza asta.Vad ca nu stii sa apreciezi nimic, nu are rost sa mai discut.Cine tine cont de acest topic bine, cine nu sa fie in bafta lui.Salp@.

Edit:Verifica topicul demisii, si apoi discutam ok?Mersi de intelegere "draga" .

@, apreciez munca buna, care intr-adevar ajuta pe cineva. Nu munca asta. Da, bravo, ai muncit, felicitari, dar este o munca care nu-i ajuta pe multi pentru ca nu ai spus lucruri folositoare acolo. As fi apreciat intr-adevar munca ta daca nu spuneai ca dai magie la deagle sau "iMag1c, mare om, mare caracter". Dai dovada de caracter slab cand te lauzi singur cu magia ta de la deagle. Data viitoare, cand mai faci asa munca, nu mai spune ca cu un rang 2 si 170 de ore jucate intra in Hitmen Agency. Daca scrie cu diacritice nu ii cresc sansele unuia de a intra intr-o factiune. Ori esti realist, ori nu esti. asta-i adevaru csf n-ai csf

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.