Jump to content

Retragere BaniMulti aka' ReXoNa

Recommended Posts

Noroc cocoseii, cu parere de rau vreau sa anunt ca jocul pentru mine a ajuns intr-un stagiu in care nu-mi mai prezinta nici un interes, nu ma mai atrage nimic.

Am ajuns la o varsta in care timpul, programul si facultatea nu-mi mai permit sa pierd orele in lumea asta virtuala, da recunosc, e un joc frumos ( la inceput ) dar cu atatea restrictii, reguli absurde deja devine plictisitor jocul.

Vreau sa spun ca in 4 ani am petrecut cateva faza, (nu pot spune momente pentru ca e o lume virtuala) destul de frumoase pe care nu le voi uita cat de curand, de ex:

-Eu BaniMulti, pentru primul meu Faggio am muncit 1 luna la Garbage, la mintea mea nebuna l-am cumparat din DS cu 3.000.000 sa nu-mi iau teapa desii puteam sa il cumpar cu 2.100.000 de la baieti:)))).

-Prima mea factiune, TTB cu lider Paul, era frumos, waruri cu civili, o nebunie, politie la war... Jumatate de war erai la jail:)))

-Prima mea factiune pasnica, cred ca LVPD cu lider Giuliano, un caracter dulce, am luat chiar si rank 3.

Vreau sa precizez ca in 4 ani de zile am tratat jocul doar ca pe o sursa de relaxare, nu am tras pentru Lider, Sublider, Admin, Helper, nu am vrut, de ce sa fac munca aiurea, si nu regret nimic.

Deja scriu mult si aiurea:)), vreau sa spun ca jocul are multe minusuri acum iar cel mai are este testul TW, nu mi se pare ok ca un necunoscut sa intre in PC-ul meu ba chiar sa instaleze si programe, daca Bobo vrea sa ma verifice sa intre el personal dar nu alte persoane, si tin sa precizez ca in 4 ani NU AM CAUTAT, CAUTAT, coduri, deci de folosit NICIODATA.

Baieti, banii din joc sunt virtuali, incercati sa jucati de distractie, averea nu te ajuta la nimic.

Vreau sa va urez bafta tuturor si multa sanatate.

PS: Pentru cei care or sa intrebe cum am facut bani e simplu, iei o casa cu 1.000.000, o ti 2 saptamani si o dai pe 2.000.000 si tot asa.

Ca pupa pe toti fara nici o diferenta. SANATATE

@@BaniMulti Sictir Pufos GEN, Tot ce vreau sa iti spun e ca ai reusit sa-mi castigi respectul prin vorbele de mai sus, eu iti urez bafta in viata, toate visele sa-ti devina relitate si nu in ultimul rand multa sanatate. Sper ca pe viitor, dupa terminarea facultatii sa iti aduci aminte de acest joc si sa revii. Te pupa KenShy :*.

Sincer, nu conteaza ca te lasi sau ca joci 41241 de ani pe un server sau joci tot atatia ani un joc. pentru mine, si ar trebui si pentru altii, jocul e un mod de relaxare, un mod prin care sa iti faci prieteni si cunostinte noi si sa faci ceva sa nu te plictisesti. nu e bine sa iti dai viata pentru un joc. sa iti dai viata in sensul in care sa ai peste 15.000 de ore intr-un joc, de unde rezulta ca joci de minim 5-6 ani acel joc. nu se merita. am aflat de la mai multi ca si-au mancat copilaria cu jocul asta, in loc sa si-o traiasca in alt mod. sigur nu e cazul la tine. am tot vazut pe [/gov] ca donezi bani pentru saraci si te felicit pentru asta. dar, sincer, nu prea conteaza. cum ai scris si tu mai sus, nu conteaza averea pe un joc si dupa parerea mea conteaza un gest fain si sa te comporti frumos cu o persoana pe care nu o cunosti. despre asta este gamingul. eu joc deocamdata doar samp, si din pacate am vazut foarte multi copii care te injura aiurea si se baga in tine cu masina, fac dm, db excesiv, copii care nu au un viitor in viata, dupa parerea mea. in fine, una peste alta, iti urez succes in viata reala, pentru ca pana la urma asta e tot ceea ce conteaza. Salut! :D

Fratele meu Rexona esti un baiat de nota 10+ iti doresc multa sanatate si tot ce iti doresti cu toate ca am fost foarte putin colegi ai dat dovada de un baiat cu caracter si sper sa iti aduci aminte de mine pe viitor salut. :((=((

Multa bafta in continuare!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.