Jump to content

[PORTOFOLIU] Jorddy

Sir Dave
 Share

Recommended Posts

@@GabrielMM,pentru ca habar nu ai diferenta dintre niste poze deoarece habar n-ai cu ce se ocupa photoshop-ul si asa nu iti poti sa seama nimic...

@, mersi

@@Iuli1337, arata-mi ma smechere pozele tale sa le vad si eu, vreau sa rad putin.

nu te smardoi.s a dovedit,esti doar o molusca.

asta e doar o simpla lucrare de acum 1 an,sefule. http://imgur.com/a/WYaTN

"nu critica un prost,deoarece se v a supara" - just saying,mersi de intelege

@@GabrielMM, Nu mai face off-topic, risti avertisment/warn. + Daca nu iti place cum lucreaza sau consideri ca nu lucreaza destul de bine poti sa ii recomanzi niste tutoriale nu sa sari smardoi sa ii critici avatarele/restul lucrarilor.

@,

- imi poti recomanda un font pentru semnatura gen asta:

gxkDnX5.png

Edited by B4L GreenWald 2k16

Salut. A fost o pauza lunga cu niste probleme, apoi tezele si in final sarbatorile, dar in mare parte nu am mai vrut sa postez creeatii. Si dupa cum vedeti, am revenit cu creeatii pe care incerc sa le fac aproape zilnic ca sa pot progresa. Sooo, enjoy!

wEHUram.pngiLIUrUo.pngTcvaRuw.pnglevrWbF.pngfJW1LEY.pngWLUP1zG.png7dbbFtq.pngQEY6zxL.pngNvklHas.pngVp1SWhZ.png1o6zkb4.pngsuBn6mD.pngHjDjUck.png

VJZzWi0.pngbEz5HMX.png

• icon-roles-support.png

[] SARBATORI FERICITE! []

• icon-roles-support.png
Edited by Jorddy

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.