Jump to content

[PORTOFOLIU] Jorddy

Sir Dave
 Share

Recommended Posts

@, Nu-s ca restul să zic să te laşi, dar sunt avatare de proastă calitate. In afară de redimensionare, border, şi textul care este foarte patetic, nu îţi dai seama că sunt făcute in Photoshop. Îţi fac exact la fel în paint. Caută multe tutoriale cum să aplici un blur, caută-ţi pe dafont.com un font şi descarcă-l, şi evită să pui culorile alea pe text. De asemenea, stroke pe text rareori merge cu imaginea. Dacă vrei să pui culori pe text, pune să se asorteze, nu culori care-ţi plac.

Edited by Zippe

@, Nu-s ca restul să zic să te laşi, dar sunt avatare de proastă calitate. In afară de redimensionare, border, şi textul care este foarte patetic, nu îţi dai seama că sunt făcute in Photoshop. Îţi fac exact la fel în paint. Caută multe tutoriale cum să aplici un blur, caută-ţi pe dafont.com un font şi descarcă-l, şi evită să pui culorile alea pe text. De asemenea, stroke pe text rareori merge cu imaginea. Dacă vrei să pui culori pe text, pune să se asorteze, nu culori care-ţi plac.

Mdea, mersi

scanteile alea le pui pe fiecare avatar, arata urat rau, e un efect de prost gust pentru mine, da inteleg la unele merge, dar nu la toate pana mea..cauta pe ytb : blur darken tutorial, dar nu cel de la runnix, stiu eu ca era unul bun, dar n-am link..sall

Multumesc pentru sugestii. O sa ma stradui mai mult.

@@Omu Urs,Asta am pus in unele si acum numai asa pun.

@,Ba, acum am facut unele in care tot am pus scantei. Dupa nu o sa mai pun.

Btw, salut, am revenit :D.

iHltgUG.gifu5ZsRRu.gifdM2414L.gifz9XZLz4.jpg

@, Merge pentru inceput. Dar iti recomand cand faci un avatar, textul sa-l faci sa se potriveasca cu imaginea. La tine poza e rosie si scris-ul il faci verde, daca sti ce vreau sa zic. Oricum, bravo si mult succes.

@, Merge pentru inceput. Dar iti recomand cand faci un avatar, textul sa-l faci sa se potriveasca cu imaginea. La tine poza e rosie si scris-ul il faci verde, daca sti ce vreau sa zic. Oricum, bravo si mult succes.

Ok, mersi de sfat.

Incearca sa cauti si alte font-uri, pana acum cred ca am vazut numai 3-4 font-uri in tot portofoliul, si nu le mai fa asa de luminate, ma dor ochii.

Da da =)) Dar frate, da-mi si m ie niste linkuri ceva de la fonturi faine :/ Pe dafonts nu gasesc nimic bun.... Da linkuri :/

@, acum am vazut ca m-ai intrebat de tumblr-ul la jassem in portofoliu.

Da, le poate folosi toata lumea in orice mod.

Am facut un "update" la el, am mai bagat si am schimbat melodiile.

Link: http://alphadores.tumblr.com/

Sau click pe imaginea din semnatura mea "Follow me on Tumblr"

@, acum am vazut ca m-ai intrebat de tumblr-ul la jassem in portofoliu.

Da, le poate folosi toata lumea in orice mod.

Am facut un "update" la el, am mai bagat si am schimbat melodiile.

Link: http://alphadores.tumblr.com/

Sau click pe imaginea din semnatura mea "Follow me on Tumblr"

Mersi, mersi :D Pai mereu iau de la tine+ ascult mereu muzica de acolo :)) Apropo, imi dai niste linkuri de fonturi? Pe Dafonts nu imi plac :| Da-mi ceva bun pentru avatar. Te rog, daca poti sa ma ajuti in PS, adauga Skype chdavid24 .

Draga Niggar,

Am văzut că mereu folosești același font

Din întâmplare am găsit o lista cu niste fonturi care va folosi

http://forum.b-zone.ro/topic/313570-cerere-resurse-stock-fonts/#entry4741340

E o lista acolo. Folosește care îți place.

Cu drag Paynne :D

PS: Nu mai pune scântei ca iasă urat :)

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.