Jump to content

[B-Zone Battle] Zippe vs Blep Blop

Diswy
 Share

Recommended Posts

Votez V1, imi plac mai mult efectele, efectele din Photo Filter de la lucrarea V2 nu prea merg pe orice poza, in schimb efectele de la V1 merg aproape cam pe orice stock.

Votez V1, imi plac mai mult efectele, efectele din Photo Filter de la lucrarea V2 nu prea merg pe orice poza, in schimb efectele de la V1 merg aproape cam pe orice stock.

Votez v1, deoarece s-a jucat cu efectele si in plus a facut ceva "unic" cu acest stock. Nimeni nu a observat Background-ul de la lucrarea v1:

http://imgur.com/B3Ngs9O

Ceea ce stock-ul nu le are.

Wow, acum am vazut, felicitarile mele pentru v1 ca a facut ceva diferit, catre el merge votul meu.

Votez lucrarea cu numarul 2.

Imi place ca a adaugat acele scantei, care stockul nu le are.

La lucrarea numarul 1 nu imi plac texturile aplicate pe fundal.

Votez lucrarea 1.

Imi place mai mult textura de pe fundal, incadrarea in pagina e buna si efectele folosite se potrivesc. Pe langa toate astea, a fost pus mai bine in evidenta focul si scanteile lui, dar intr-un mod subtil si background-ul padurii cu acei copaci din spate, ca si cum ar fi un foc de tabara, de aceea o consider mai interesanta, insa, ce e drept, border-ul e putin prea strident, dar nu ii strica aspectul. Cat despre a doua lucrare... nu prea m-a atras, e cam saracacioasa din punct de vedere al efectelor, dar cu toate astea, mi s-a parut interesant background-ul, insa nu e cel mai potrivit.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.