Jump to content

[B-zone Battle] Valad vs RaresT

GeorgeAsr
 Share

Recommended Posts

Pe acest stock arată bine un efect darken, ceea ce la v1 s-a folosit..v2, arată mai newbie fata de v1, si acel efect lighten nu se potrivește, ceea ce mă deranjează este că niciunul nu a folosit borderul, dar datorită efectului darken de la v1, o s-o aleg chiar pe ea. VOTEZ V1.

V2 are redimensionare mai buna ca V1, s-a folosit exposure, ceea ce-mi place, iar acel blur e foarte plăcut.

La V1 este întunecat, redimensionarea e cam praf, iar defectul care-l au mulţi, după ce pun un blur, nu mai umblă la opacitz, exposure, contrast, sau altele, îl pun şi îl lasă aşa, în voia sorţii. În concluzie, votul meu este pentru V2.

@, prietene, cred ca nici tu nu stii ce vorbesti acolo

@@Diswy, daca te uiti atent, nu sunt mari diferente la redimensionare, doar ca a doua e 150x275/300. Cum vedeti o poza mai mare cum sariti sa ziceti "redimensionare mai buna"

Votez v1, la v2 s-a folosit mult blur si mult brightness. Imi place ca la v1 i-a mai intesificat culorile.

Votez lucrarea cu numarul 1.

A stiut sa evidentieze culorile, ceea ce imi place.

La a doua lucrare culorile sunt sterse, si strica toata lucrarea.

Consider ca s-au adunat destule voturi pentru a desemna castigatorul.

V1- RaresT : 9 voturi,

V2 - Valad : 2 voturi.

Iti urez mult succes data viitoare. Se poate da T/C, bafta tuturor!

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.