Arkady Posted May 9, 2016 Share Posted May 9, 2016 Nume: RW CraymCe problema ai?: Nu pot instala PhotoshopO scurta descriere a situatiei: Cand incerc sa instalez photoshop imi da ,,Error 6''Screenshot: http://imgur.com/TXtyqRqAlte precizari: Multumesc anticipat! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diswy Posted May 9, 2016 Share Posted May 9, 2016 Error 6 E cumpărat sau luat de pe net? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arkady Posted May 9, 2016 Author Share Posted May 9, 2016 E cumpărat sau luat de pe net? Nu e cumparat Link to comment Share on other sites More sharing options...
CBN Koverino Posted May 9, 2016 Share Posted May 9, 2016 @RW Craym, Ia de la ei de pe site varianta trial. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BadDriver aka Roberts ENBs Posted May 9, 2016 Share Posted May 9, 2016 (edited) Nu e cumparat Bingo! @@RW Craym,Citat din minunata constitutie a forumului: "Discuţiile legate de piraterie sunt interzise. Nu postaţi CD-Key-uri, crack-uri, site-uri legate de warez sau orice alt lucru ce implică pirateria." Prin urmare, acest topic ar trebui inchis. Nu ai voie sa ceri suport aici. Edited May 9, 2016 by BdDr 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arkady Posted May 9, 2016 Author Share Posted May 9, 2016 @, Esti moderator cumva si nu stiu eu? Hai plimba ursu' Multumesc celorlalti pentru ajutor, am rezolvat! Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaresT Posted May 9, 2016 Share Posted May 9, 2016 I-ati de pe tpb vesiunea portable, e perfecta, nu-ti da nici o eroare si are capacitate mica. Link to comment Share on other sites More sharing options...
CBN Koverino Posted May 10, 2016 Share Posted May 10, 2016 Esti moderator cumva si nu stiu eu? Hai plimba ursu' , Nu, dar are dreptate, ti-am spus ce faci, iei varianta trial, daca esti multumit cumperi, daca nu ramai cu paint. T/C Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts