Jump to content

[B-Zone Battle] RaresT vs Alphadores

RaresT
 Share

[B-Zone Battle] RaresT vs Alphadores  

23 members have voted

1. 1. v1 or v2?

• v1
      10
    • v2
      13

Recommended Posts

• Numele meu : RaresT
  • Numele celui provocat : Alphadores
  • Tema luptei : tumblr_o72sh9sXv91uzpka8o1_250.jpg
  • Dimensiuni ( maxima/ minima ): 150x250
  • Deadline time posting : 2 ore.
  • @@Rowyy,
  • @@EktroSilent,
  • @,

Edit Cristina:adăugat poll

Edited by Cristina

@,puteai să-ți spui părerea folosind „EDIT” acolo mai sus ok? data viitoare vei fi sancționat

@, și ce propui să facem?prin juriu ales de noi nici unul nu votează, greu apar 2 voturi la 5 zile

@,puteai să-ți spui părerea folosind „EDIT” acolo mai sus ok? data viitoare vei fi sancționat

@, și ce propui să facem?prin juriu ales de noi nici unul nu votează, greu apar 2 voturi la 5 zile

Metoda veche era cea mai eficienta, sa nu mai existe juriu si oricine sa poata vota atata timp cat are un argument solid, daca nu, sa fie anulat. Treaba asta cu poll nu o sa tina niciodata.

Consider ca acest Battle s-a terminat.

Conform poll-ului (9:37) avem urmatoarele:

Alphadores - lucrarea V1 - 10 voturi

RaresT - lucrarea V2 - 11 voturi

Ma declar castigator si multumim tuturor pentru voturi.

T/C

Consider ca acest Battle s-a terminat.

Conform poll-ului (9:37) avem urmatoarele:

Alphadores - lucrarea V1 - 10 voturi

RaresT - lucrarea V2 - 11 voturi

Ma declar castigator si multumim tuturor pentru voturi.

T/C

Scuza-ma ca ma bag, dar daca nu conduceai tu, il mai considerai terminat? Lasati designerii sa-si faca treaba, ei stiu cand un battle e terminat.

Edited by South Ming

Scuza-ma ca ma bag, dar daca nu conduceai tu, il mai considerai terminat? Lasa-ti designerii sa-si faca treaba, ei stiu cand un battle e terminat.

Nu a mai votat nimeni de 24h, ca am castigat sau nu, nu-mi pasa deloc, fac aceste Battle-uri pentru distractie, pentru ca juriul si designerii sa puncteze unde am gresit si unde nu ca sa ma perfectionez pe viitor. Victoria nu ma ajuta cu nimic, important e cu ce raman dupa Battle, ce invataturi trag + ca acum nu ii prea mai arde nimanui de Battle datorita regulei noi, voteaza orice nab, vine oricine pentru post pentru +1, totul e aiurea.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.