Jump to content

Portofoliu - DreQusoR

KeNNyAdv
 Share

Recommended Posts

Salut. Aici va fi protofoliul meu, unde imi voi pune toate creatiile. (*Incepator*)
Astept propuneri/sugestii nu ma supar.
Aici cateva creatii (mai revin edite).

QJWWxVi.gifzNntle8.png

Edited by woodstar
Schimbare titlu.

E bine pentru inceput, priveste niste tutoriale si nu mai pune text pe avatar ( pana nu o sa evoluezi ).

Multumesc, o sa evoluez cu timpul.

Cel mai slab prieten in Photoshop.

Multumesc, la fel pentru portofoliul tau.

Frumos,e foarte buna prima pentru inceput!

Frumos,e foarte buna prima pentru inceput!

Iti apreciez parerea, daca-ti place poti sa-mi oferi un +1, mie mi se pare ca si al 2-lea avatar e frumos.

Esti bun Frate GG. Pentru un inceput bun.

Mersi, si tu esti bun. Daca-ti place poti da 1+.

Iti apreciez parerea, daca-ti place poti sa-mi oferi un +1, mie mi se pare ca si al 2-lea avatar e frumos.

Mersi, si tu esti bun. Daca-ti place poti da 1+.

Ma bucur ca-ti plac, poti sa-mi oferi un +1 pentru a ma incuraja mai departe.

Sunt frumoase, felicitari pentru munca depusa.

Sunt fericit ca cineva-mi apreciaza lucrarile, imi poti acorda un +1 pentru a ma incuraja mai departe.

Edited by AniMaXx

@@Anonimaxx, Salut, nu cumva esti tot asta cu portofoliul? In semnatura ta scrie si numele tau vechi e acelasi.

@@DreQusoR, Te feliciti de pe 1 cont pe altul? Pentru inceput e binisor, daca pui stroke de 1 px pe soft light alb incerca sa ii scazi din opacitate si la text sa pui drop shadow 1 0 1 100% si ai niste probleme la redimensionare.

Noapte buna.

Ok, multumesc.

Multumesc, la fel.

@@Anonimaxx, Salut, nu cumva esti tot asta cu portofoliul? In semnatura ta scrie si numele tau vechi e acelasi.

@@DreQusoR, Te feliciti de pe 1 cont pe altul? Pentru inceput e binisor, daca pui stroke de 1 px pe soft light alb incerca sa ii scazi din opacitate si la text sa pui drop shadow 1 0 1 100% si ai niste probleme la redimensionare.

Noapte buna.

Ok, multumesc.

Multumesc, la fel.

Multumesc de sfaturi, nu nu eram eu ala :))) El e adevaratul Anonimaxx eu doar i-am copiat numele, dar mi l-am schimbat cand am aflat de el. @

Edited by DreQusor

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.