South Razvi Posted June 11, 2016 Share Posted June 11, 2016 Foarte frumos, felicitari! Continua tot asa. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
BUGG3D Posted June 12, 2016 Share Posted June 12, 2016 Felicitări Cristi. Te știu de pe când jucai pe fosta comunitate și acolo știai foarte multe. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Strom Posted June 12, 2016 Share Posted June 12, 2016 Frumoase, felicitari ! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MraCCenTBuricuPamantului Posted June 12, 2016 Share Posted June 12, 2016 Esti cam certat cu text-urile.. Frumoase culori,am vazut ca nu mereu folosesti blur mult. Si mai posteaza si niste avatare noi,sa vedem ce mai stii sa faci. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
South Razvi Posted June 12, 2016 Share Posted June 12, 2016 Frumoase creatii, felicitari! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psk Posted June 13, 2016 Author Share Posted June 13, 2016 Vă mulţumesc! Toată lumea a primit +1. O să răspund pentru toată lumea, nu am loc în acest post, face figuri când vă adaug numele şi fac economie. Este mult de muncă şi nu stau să editez fiecare topic din secţiunea Photoshop. Plus că nu ai cu cine să faci o treaba bună. Pot spune că îmi aleg anumite culori de mijloc sau mici efecte şi plăcute în acelaşi timp. Stau prost cu textul şi nu vreau să postez " lucrări " urâte. O să postez din trecut şi cred că am câteva logo-uri şi semnături acolo. Încerc să mă perfectionez treptat şi mereu cu lucruri mici. Nu pot să te contrazic. Pot spune că îl folosesc destul de mult şi folosesc undeva la 3-4 tipuri de blur/lucrare. Ştiu doar ce se vede mai sus. Cereri & Portofoliu: Câteva încercări " foarte reuşite": 9 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Overkreig Posted June 13, 2016 Share Posted June 13, 2016 Frumoase, tot aşa. Cu textu' ăla mici problemuţe, dar totuşi arată mai bine ca în trecut şi mie îmi place. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dragon Posted June 13, 2016 Share Posted June 13, 2016 - e ok. - textul principal este mult prea mic. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kalashnikov FTW Posted June 13, 2016 Share Posted June 13, 2016 foarte faine, ai progresat 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Erox Posted June 14, 2016 Share Posted June 14, 2016 Am imprumutat si eu una din lucrarile tale mai "vechi", mai bine zis de 2 zile, daca nu ma insel, stiu ca nu te superi, poate chiar iti place ca am facut asta In legatura cu lucrarile tale, vad ca ai progresat in legatura cu stockul, daca intelegi ce zic 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Morata Posted June 14, 2016 Share Posted June 14, 2016 Frumos, felicitari pentru munca depusa. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
WuZiMu47 Posted June 18, 2016 Share Posted June 18, 2016 Un viitor designer al comunității, felicitări! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Beyond Posted June 18, 2016 Share Posted June 18, 2016 Woow, ador blurul tau si tot ceea ce faci, bravo! 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psk Posted June 20, 2016 Author Share Posted June 20, 2016 (edited) Vă mulţumesc! Toată lumea a primit +1.@Overkreig: Îţi mulţumesc! Am zis să încerc şi fisa asta.@Dragon: Mersi! Nu am vrut să acopăr acel personaj şi am decis să-l fac cât de cât potrivit. şi : Mulţumesc! @Erox: Vechi = Au câteva luni bune sau chiar ani. Îţi mulţumesc! Nu am de ce să mă supăr.: Nici chiar aşa. Mersi!: Mă bucur să aud asta. Mersi! Cereri & Portofoliu: Lucrări vechi (150x300): Edited June 20, 2016 by Psk 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Matt Posted June 20, 2016 Share Posted June 20, 2016 Felicitări! Îmi place cum lucrezi, se vede că nu te joci în PS de ieri, de azi. Ti-au ieșit perfecte avatarele 150 x 250. Nu îmi place în schimb cum au ieșit cele de 150 x 300. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaresT Posted June 20, 2016 Share Posted June 20, 2016 Nu am nimic ce sa-ti reprosez, ai stilul tau, ai blur-ul si texturile tale, stii sa le aplici dar mai ai de lucrat super mult la text, te pwp. // KW 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LuckyRoYaL Posted June 20, 2016 Share Posted June 20, 2016 Ti-am furat si eu unu 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
godhimself Posted June 21, 2016 Share Posted June 21, 2016 sunt ok, bravo. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kedry1 Posted June 22, 2016 Share Posted June 22, 2016 frumos portofoliu ai evoluat frumos. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
KeNNyAdv Posted June 22, 2016 Share Posted June 22, 2016 Te descurci minunat la lucrarile fara text, bravo! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psk Posted June 29, 2016 Author Share Posted June 29, 2016 Vă mulţumesc! Toată lumea a primit +1. @Matt: Îţi mulţumesc! Am o vechime destul de drăguţă, dar stau prost la capitolul " realizări şi performanţe ". Ultimele avatare sunt vechi şi am zis să le postez. Un fel de diferenţă între trecut şi viitor. Nu este prea mare sau frumoasă.: Frumos scris. Mulţumesc! Nu am fost niciodată pasionat de text şi nu am dorit să învăţ nimic legat de el. Noroc cu PSD-ul lui Dragon.: Totul este gratis şi liber. @godhimself, @Kedry1 şi @DreQusoR: Vă mulţumesc! Cereri & Portofoliu (text): Battle: Cereri & Portofoliu: 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
piskotzTG Posted June 29, 2016 Share Posted June 29, 2016 (edited) bravo pasky, ce nu-mi place sunt ultimele texte (ca nu cred ca sunt logo uri) le faci sa arate super, iar in legatura cu textul eu zic sa renunti la el. Nu pentru ca nu te pricepi, iti iese chiar dragut dar nu se potriveste cu stilul tau de lucru.. Acum eu nu frecventez forumul asta si banuiesc ca textele astea sunt la moda cred ca un text finut neevidentiat de strokeuri si glowuri bate la orice ora nu inteleg inca de ce nu te apuci de ceva mai serios, vad ca iti place sa lucrezi si poti face 15 20 de sute in mai putin de o ora cu ce cunosti deocamdata. Te salut Edited June 29, 2016 by piskotzTG 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
zL Nicolas Posted June 29, 2016 Share Posted June 29, 2016 Felicitări pentru munca depusă! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psk Posted July 7, 2016 Author Share Posted July 7, 2016 Vă mulţumesc! Toată lumea a primit +1.@piskotzTG: Mulţumesc, mulţumesc! Au fost nişte încercări eşuate. Încerc să mă conformez cu secţiunea " Cereri ". Este stilul lui Dragon şi sper că am folosit bine al doilea cuvânt. Este ceva complex şi vizibil. Încerc să-l urmez şi editez unde consider. Poţi spune şi aşa. Sunt la modă şi nu sunt. Mulţi nu au gusturi, mulţi au 8-14 ani şi nu trebuie să ai aşteptări prea mari din partea lor, mulţi au ochi doar pentru aceste lucrări (http://i.imgur.com/wxoyBv4.jpg). Este bună şi varianta, propunerea ta. Nici chiar aşa. Nu am unde să fac bani, nu am cu ce şi nici măcar nu ştiu de unde să încep. Mersi! : Îţi mulţumesc! Cereri & Portofoliu (text): Cereri & Portofoliu: Câteva încercări eşuate: 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hi Im Teo Posted July 8, 2016 Share Posted July 8, 2016 Ai mai progresat de cand nu te-am mai vazut lucrand! Sigur ma stii de Lex, 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts