Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

COTM 64


DaniSteptu
 Share

Recommended Posts

Castigatorul editiei cu numarul 64 al concursului Clip of The Month este RW RaresT

 

 

Felicitari !!

 

 

 

In acest videoclip este prezentat, pe scurt, evolutia lui Yuri, jucator de pe RPG2 inca de la inceputul iregistrarii sale pe server si pana in momentul in care drumul acestuia se incheie. A fost un drum lung de urmat, Motivaţia este cheia succesului vieţii tale. Numai fiind motivat/ă poţi ieşi din zona de confort, îţi poti depăşi limitele şi poți persevera pentru realizarea tuturor idealurilor tale.Există o mulţime de surse de motivare. Unii se motiveaza citind poveşti ale oamenilor care au reuşit, alţii fac diverse exerciţii de imaginaţie sau participă la diverse provocări, iar ceilalţi preferă să se uite la un discurs motivaţional cu diverse citate. Yuri si-a luat inima in dinti si si-a creat propria poveste, cu manilie sale si a reusit.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.