Jump to content

Timp rămas până în 2025

La mulți ani tuturor!

[B-Zone Battle] Dragon vs. Matt

Dragon
 Share

Recommended Posts

• Numele meu : Dragon.

Numele celui provocat : @@Matt

Tema luptei : http://img2.leaguecraft.com/lol-splash-art/asset/wallpaper_760px_5502.jpg

Dimensiuni ( maxima/ minima ): 150&250!

Deadline time posting : -

Alte precizări: Avatarul tău trebuie să conțină textele "Blade" & "b-zone.ro".

Edited by Dragon

Ma ocup eu de acest Battle.

Va astept lucrarile insotite de un screenshot cu .psd-ul aferent.

Cu totul ca v2 arata mai bine ca si v1 de 10 ori, o sa votez v1, si o sa spun argumentele si mai jos.

1.v2 a folosit acel text, care in opinia mea, arata prost.

2.acel b-zone.ro nu isi avea locul acolo..

3.la v1, blurul este decent, putin cam darken, mergea si-un text.

decii.....v1

Edited by RW RaresT
Argument aiurea

@, 1. acel text arata mai mult decat bine acolo, o incadrare perfecta + imi place cum s-a jucat cu el

2. daca te uiti la cerintele provocarii, acel b-zone era obligatoriu, la fel si blade, dar ramane intre noi

3. ????

Votez v2

@aici iti vorbeam de tehnica nu de gust, este un text corect

Edited by South Ming

Nu sunt asa priceput in arta Photoshop-ului, dar imi pot spune parerea si sunt liber din orice punct de vedere. O sa incep cu votul si o sa termin cu mici " critici ". Votez a doua varianta (V2).

1. Textul pare sa fie destul de bine integrat si pot spune ca arata foarte bine. Felicitari! Se completeaza cu stockul, acele fulgere si s-a ales un font potrivit si placut. Acel " b-zone.ro " strica putin si ti-am zis asta pe Skype. Raman la varianta mea si pot spune ca alegeam varianta transparenta pentru textul " b-zone.ro " sau ceva spre alb, albastru deschis sau culoarea fulgerului din coltul stang.

2. S-a cerut dimensiunea 150x250 si observ ca in prima varianta s-a folosit 150x300. Sper ca nu gresesc si am precizat corect prima dimensiune (V1). Se poate observa ca arata mai bine pe 150x250 si nu este un stock pentru lungime.

3. Acele rame (frame, border sau cum ii zic romanii din Brazilia - putin ironic) strica dupa parerea sau poate nu am gusturi. Cred ca prima rama (V1) este cat de cat draguta. A doua are o mica scapare in coltul de sus/dreapta sau nu imi este pe plac.

4. Draguta acea textura si cred ca este aplicata destul de bine. Poate putin prea in evidenta si prea inchisa la culoare. Asta si din cauza " efectelor " si a faptului ca ai inchis lucrarea. Vorbesc despre prima varianta.

Mult succes! :D

v1 e prea darken, prea mult multiply.

la v2 textul este foarte bine amplasat pe imagine, imi place si stilul aplicat, totusi borderul nu prea merge, dar trec cu vederea.

Votez V2

Stroke-ul negru de 1 px, deja nu isi mai are rostul sa incadrezi 1 imagine intr-un dreptungi negru, mai bine pui 1 border sa ii dai 1 forma, e opinia mea, tu poti folosi in continuare.

v2 este mai lucrata, textul principal arata bine si este si mai bine lucrat, dar textul secundar nu prea merge negru, are dreptate @Psk ca secundarul mergea mai bine pe transparent.

Votez v2.

Bafta.

Ok, multumesc.

Multumesc, la fel.

Văd tot mai des acele efecte de luminiozitate pe avatare, semnături .. mie personal mi se par aiurea, nu le văd așa plăcute. Mai plăcut e să vezi text cu stroke, sincer.

Oricum, e foarte evident care este a cui.

Fără alte argumente, votez V1, efecte mult mai plăcute decât V2, redimensionarea mai ok și de asemenea, nu are text, fapt ce strică imaginea a doua.

@@Diswy, ai omorat limba romana.

@, ai dreptate ca e mai lucrata, dar nu e un argument bun cel cu stroke-ul, mai bine arata stroke-ul la v1 decat cel la v2.@@Rowyy, asa este, dar V1 are calitatea mai mare.

@@Psk, argumentele tale de la 1. si 2. ma fac sa votez V2.

@@Timeflies, esti depasit de situatie?

@, de V1 nu spunem nimic?

@, cand esti provocat de cineva trebuie sa respecti cerintele, daca nu le respecti nu cred ca te poti astepta sa castigi.

@, in locul lui faceam o alta integrare la textul secundar de la V2.

Calitatea la V1 si stroke-ul reprezinta un avantaj, dar tot nu ma convinge, desi ai precizat ca nu o sa respecti cerintele intocmai, lucrarea ta tot nu arata mai bine ca a doua lucrare. La a doua lucrare bordura nu se potriveste, textul secundar e integrat cam naspa si poza este prea luminoasa, calitatea scazandu-i, dar cu toate acestea la un loc, a incercat sa iasa din tipar cu textul care chiar este unul reusit, spre deosebire de V1 care s-a limitat la blur+border+textura.

V2.

, Poate că nu m-am exprimat bine la al doilea rând, dar nu cred că am alte greșeli.

Eu zic să-ți vezi de ograda ta și de votul tău, du-te pe samp și fă kill-uri, nu veni la mine cu replici de 2 lei.

Nu ești designer să zici că a depășit cerințele.

Ca să spun și verde în față, când erai designer și când făceai avatare și criticai peste tot, nu știu de ce o făceai, din moment ce creațiile tale sunt mai de rahat decât cele ale unuia care lucează în paint.

Edited by Diswy

, Poate că nu m-am exprimat bine la al doilea rând, dar nu cred că am alte greșeli.

Eu zic să-ți vezi de ograda ta și de votul tău, du-te pe samp și fă kill-uri, nu veni la mine cu replici de 2 lei.

Nu ești designer să zici că a depășit cerințele.

Ca să spun și verde în față, când erai designer și când făceai avatare și criticai peste tot, nu știu de ce o făceai, din moment ce creațiile tale sunt mai de rahat decât cele ale unuia care lucează în paint.

Ma amuzi, esti un dobitoc infect de 14 ani si incerci sa demonstrezi pe o comunitate de gaming ca esti matur, si nu te-ai exprimat prost doar mai sus, chiar si in profilul tau mi-am dat seama cat de agramat esti, te sfatuiesc sa inveti ca ai capacitatea la anu'.. cat despre mine, n-am nevoie de aprecierea ta, puteam sa tin Designerul 200 de ani pentru ca aici se pune accent pe calitate, nu pe cantitate, dar nu ma astept ca un plod sa inteleaga. Provoaca-ma la un Battle in Paint, eventual si in Picasa ca ma pricep si pe acolo.

, Păi știu, aici se pune accept pe VÂRSTĂ, nu pe mentalitate.

Și care-i problema ta că am eu 14 ani? Nu vezi că ești un eșuat care face videoclipuri de genul:

Sunt agramat, știu, nu trebuia să-mi aduci aminte.

Cât despre battle, nu mă bag cu un master. Chiar și așa, tremură chiloții cu donald duck de pe mine, că-s plod.

PS: capacitatea o am luni, să fac o paranteză.

Edited by Diswy

(2 voturi) V1 vs. V2 (7 voturi)

Există secțiunea Spam dacă tot aveți chef de off-topic.

// Fiecare are propriile sale gusturi și votează ce vrea din moment ce nu există o echipă de Designeri competentă care să jurizeze lucrările.

Edited by Dragon

, Păi știu, aici se pune accept pe VÂRSTĂ, nu pe mentalitate.

Și care-i problema ta că am eu 14 ani? Nu vezi că ești un eșuat care face videoclipuri de genul: https://www.youtube.com/watch?v=lcgqDI6N-vc

Sunt agramat, știu, nu trebuia să-mi aduci aminte.

Cât despre battle, nu mă bag cu un master. Chiar și așa, tremură chiloții cu donald duck de pe mine, că-s plod.

Sunt un esuat, dar nici nu ma cunosti. Sa pun accent pe cat esti de prost esti sau pe cat de agramat esti? Ai 14 ani, mentalitatea ta nu o vad unde e atata timp cat ai donator si ai bagat peste 50 de in nimic, dar e bine nene, avem euro pe clienti si suntem smecheri. Am facut acel video pentru a face misto de retardati ca tine, cred ca te incadrai perfect acolo. Cat despre Picasa si Paint, sunt un master, te las pe tine cu Photoshop-ul, nu te obosi sa imi mai scrii ca nu am ajuns asa naspa sa ma cert cu un copil care daca il am in fata are lag, zic sa mai bagi 1 sau 2 ca sa ma banezi o zi pe Forum, donator si prepuber mic, te astept pe Facebook sa vorbim, poate te ajut sa obtii o nota mai mare la romana.

Nu inteleg de ce designer-ul care s-a ocupat de acest battle, nu l-a finalizat.

Odata ce unul dintre participanti, a adunat 5 voturi consecutive, e declarat castigator.

Topic closed pentru postari off topic.

CASTIGATOR - Dragon, falicitari!

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.