Refresh Posted June 24, 2016 Share Posted June 24, 2016 (edited) Salutare tuturor, in zilele trecute am decis sa ma reapuc de photoshop, iar astazi sa imi deschid un portofoliu. De astazi voi posta aproape zilnic creatiile mele. Iată câteva dintr-e avatarele realizate zilele acestea. Astept pareri, o sa mai postez in scurt timp noi creeati. P.S: Daca vreti sa va fac ceva, PM forum. Edited June 24, 2016 by Refresh RPG2 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kenssy Posted June 24, 2016 Share Posted June 24, 2016 Frumos portofoliu,felicitari! Link to comment Share on other sites More sharing options...
WuZiMu47 Posted June 24, 2016 Share Posted June 24, 2016 Băi, mie sincer îmi place. Sunt destul de drăguțe, însă la unele avatare textul strică tot. Eu zic să lași textul deoparte momentan și să te ocupi mai mult de calitatea avatarului. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Refresh Posted June 24, 2016 Author Share Posted June 24, 2016 Băi, mie sincer îmi place. Sunt destul de drăguțe, însă la unele avatare textul strică tot. Eu zic să lași textul deoparte momentan și să te ocupi mai mult de calitatea avatarului. Poate ca unele sunt facute mai in graba, multumesc de sfat oricum. Frumos portofoliu,felicitari! Multumesc! Link to comment Share on other sites More sharing options...
baCiu Posted June 24, 2016 Share Posted June 24, 2016 La unele ai probleme la redimensionare si la border, la altele la text, mai priveste tutoriale si o sa ajungi sus. Bafta si KW! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SS Wehrmacht Posted June 24, 2016 Share Posted June 24, 2016 Pai ce sa zic, imi plac, faci o treaba buna, dar unele cum au zis si ceilalti mai sus: textul, la unele nici font-ul nu se potriveste de aia. Bafta pe viitor! Link to comment Share on other sites More sharing options...
South Holmes Posted June 24, 2016 Share Posted June 24, 2016 (edited) Sincer sa fiu, chiar imi place cum lucrezi, mai lucreaza la culorile textelor. Edited June 24, 2016 by South Holmes 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Refresh Posted June 24, 2016 Author Share Posted June 24, 2016 Sincer sa fiu, chiar imi place cum lucrezi, mai lucreaza la culorile textelor. Multumesc, deocamdata sunt la inceput. La unele ai probleme la redimensionare si la border, la altele la text, mai priveste tutoriale si o sa ajungi sus. Bafta si KW! Cum am spus, sunt la inceput, consider ca e destul de bine. Normal ca o sa mai evoluez. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaresT Posted June 24, 2016 Share Posted June 24, 2016 (edited) Imi plac lucrarile tale insa, de la inceput iti pot spune ca mai ai mult de lucrat. Redimensionarea este buna (in unele lucrari) dar in altele e praf (http://i.imgur.com/u97N3E5.png). Textul trebuie sa fie intr-o anumita concordanta cu stock-ul (culorile), exemplu il ai aici http://i.imgur.com/S2V4w4G.pngnu au nici o legatura culorile stock-ului cu culorile textului. Ai grija si mai lasa .gif-urile aiurea pe imagine, mai mult o strica (http://i.imgur.com/KHKjhcg.gif), pui un efect de .gif pe opacitate foarte scazuta, modest, iti fug ochii de la lucrare direct la scantei si dupa cum am mai zis si repet, mai mult o strici. In rest imi place, mai ai de lucrat putin la blur pentru a arata mai profesional stock-ul, ai grija la redimensionare si la text. // KW Edited June 24, 2016 by RW RaresT Adaugare argument Link to comment Share on other sites More sharing options...
Refresh Posted June 24, 2016 Author Share Posted June 24, 2016 Imi plac lucrarile tale insa, de la inceput iti pot spune ca mai ai mult de lucrat. Redimensionarea este buna (in unele lucrari) dar in altele e praf (http://i.imgur.com/u97N3E5.png). Textul trebuie sa fie intr-o anumita concordanta cu stock-ul (culorile), exemplu il ai aici http://i.imgur.com/S2V4w4G.pngnu au nici o legatura culorile stock-ului cu culorile textului. Ai grija si mai lasa .gif-urile aiurea pe imagine, mai mult o strica (http://i.imgur.com/KHKjhcg.gif), pui un efect de .gif pe opacitate foarte scazuta, modest, iti fug ochii de la lucrare direct la scantei si dupa cum am mai zis si repet, mai mult o strici. In rest imi place, mai ai de lucrat putin la blur pentru a arata mai profesional stock-ul, ai grija la redimensionare si la text. // KW Multumesc de sfaturi, o sa tin cont. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AT DowneY Posted June 24, 2016 Share Posted June 24, 2016 Frumoase, bravo pentru munca depusa ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nemanja Milijic Posted June 24, 2016 Share Posted June 24, 2016 felicitari , pentru munca depusa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Refresh Posted June 25, 2016 Author Share Posted June 25, 2016 (edited) NEW: Edited June 25, 2016 by Refresh RPG2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Refresh Posted July 10, 2016 Author Share Posted July 10, 2016 (edited) Nou: Edited July 10, 2016 by Refresh RPG2 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Refresh Posted July 29, 2016 Author Share Posted July 29, 2016 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kNIGHTAdv Posted August 3, 2016 Share Posted August 3, 2016 Creați frumoase,felicitări Link to comment Share on other sites More sharing options...
Refresh Posted August 7, 2016 Author Share Posted August 7, 2016 @@Iuli1337, Multumesc 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
.Stefan. Posted August 7, 2016 Share Posted August 7, 2016 Misto creatii ai +1. Imi faci si mie una? Text: hiveswaT Multumesc! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Refresh Posted August 8, 2016 Author Share Posted August 8, 2016 Misto creatii ai +1. Imi faci si mie una? Text: hiveswaT Multumesc! O sa iti fac! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Refresh Posted August 8, 2016 Author Share Posted August 8, 2016 (edited) NEW Edited August 8, 2016 by Refresh RPG2 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
.Stefan. Posted August 8, 2016 Share Posted August 8, 2016 <-- E Super Multumesc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ErtY ZEW Posted August 9, 2016 Share Posted August 9, 2016 Misto, imi place foarte mult! Imi faci si mie una? Text: ErtY si apoi b-zone member, stii tu la ce ma refer. Link to comment Share on other sites More sharing options...
enzo regele vostru Posted August 10, 2016 Share Posted August 10, 2016 Frumoase creatii, felicitari! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rotaru Fernando Posted August 10, 2016 Share Posted August 10, 2016 (edited) Misto ce pot zice. Edited August 11, 2016 by Nelh Link to comment Share on other sites More sharing options...
zL Nicolas Posted August 11, 2016 Share Posted August 11, 2016 Frumoase creatii! Succes în continuare, ai potențial. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts