Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

[Prezentare] - AnUser

AnUser
 Share

Recommended Posts

- Nick-ul tau: AnUser

- Prenume: Anonim

- Varsta: Anonima

- Locatia: Anonima

- Ocupatie: Programming

- Jocul(rile) preferat(e): nu prea ma joc

- Hobby-urile tale: Programming, Trolling

- O descriere despre tine (minim 10 cuvinte): Sunt pur si simplu un membru de care nu se vor afla nici un fel de informatii.

- De unde ai aflat de B-Zone Community?: tot ce se stie e ca mai am un cont aici, sa vedem daca reuseste cineva (inclusiv cei din staff) sa afle ce cont

- Alte precizari?: nu prea are rost sa va chinuiti, pot reveni aici cand vreau cu alte conturi, nu se va sti niciodata ca tot eu am fost, nici staff-ul si nici nimeni altcineva nu va reusi sa afle nici un fel de informatie despre mine sau conturile mele anterioare/simultane. Pot fi chiar userul din ultimul topic de Welcome, pot fi chiar tu, pot fi oricine.

Welcome mie :)

Welcome!

Bine ai venit, te invit sa folosesti team speak-ul comunitatii: ts.b-zone.ro dar si sa asculti radio-ul: radio.b-zone.ro sa dai dedicatii si sa iti asculti piesa prefereta. Sa nu uitam de concursul organizat de catre radio prin care poti castiga 3 euro pe shop. Tot ce trebuie sa faci este sa intri aici http://radio.b-zone.ro/concurs/si sa completezi campurile de inscriere sa citesti despre ce este vorba in concurs si doar sa asculti radio b-zone!

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.