C A T A L I N N Posted July 2, 2016 Share Posted July 2, 2016 Nick-ul tau: David.Catalin Server: RPG1Descrierea bugului: Sunt unele momente cand incerci sa te sinucizi si nu iti ia din HP. Motivul este ped.ifp, trebuie sa cazi intr-o anumita pozitie, mai exact pe noada fundului si inca vreo pozitie ca sa iti ia din hp, de exemplu da sar si aterizez in cap nu imi ia din hp. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sider Posted July 2, 2016 Share Posted July 2, 2016 Pai nu prea cred ca mai tine de server, deja este de la tine pentru ca ai "modat" jocul. Link to comment Share on other sites More sharing options...
F4L KillerFish Posted July 2, 2016 Share Posted July 2, 2016 Cum am spus şi dincolo, problema pare a fi de la modurile tale. Acel ped.ifp pe care îl ai tu este diferit faţă de cel original şi el pare să cauzeze acea problemă. Având în vedere că îţi oferă un avantaj faţă de alţi jucători, am rugămintea să îl scoţi pentru a nu risca să fii sancţionat de către admini. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.