Jump to content

Windows XP vs. Windows 7

Share

Recommended Posts

• Bun bun bun, hai sa facem si noi un topic si sa comparam windowsurile !!

Eu am avut XP foarteee mult timppppppp pot ziceeeeee deci foarte mult timp !! Si ... de o luna doua folosesc un Windows 7 Ultimate ... eh pot sa spun ca, NU SE COMPARA cu XP ... ma refer, poti face atatea cu el, il poti 'personaliza' ... rezolutiile mari merg excelent ... adica pe XP nu poti tine 1600x900 te dor ochii dar pe 7 poti cu usurinta ... vine cu tot felu' de chestii si mai ales, gadgeturile sunt geniale.

Merge de 10x mai repede ... adica pot zice ca se misca uimitor de repede in comparatie cu XP ... parerea mea este ca Windows 8 la care se lucreaza, o sa fie de 10 miliarde de ori mai tare ca Windows 7, si de 100 de miliarde de ori mai tare ca XP.

Deci sunt foarte multe chestii care XP nu le poate face insa Windows 7 poate. Windows 7 Ultimate, build 7600 este probabil cel mai bun de pe net. (64bit) ... ma refer ca nu prea ai erori ... nu ai treaba cu el ... updateuri .. are limba romana pe cand XP ... XP-ul te tot deranjeaza ... erori peste erori ... e mai vulnerabil la virusi ...

In final, parerea mea este ca Windows 7 este mai bun ca XP.

Voi ce parere aveti ?

@ Rog sa posteze doar cei care au vazut/folosit Windows 7 ... nu vreau sa vad posturi de genu' 'windows 7 e tare' sau 'xp rullz' ... warn din start.

Windows XP RULLEZ il am de vrio 4 ani si merge perfect.

Uite primu abonat lex.

Eu am vazut pe PC lui tata,cum merge.Insa XP este mult mai compatibil cu jocurile mai vechi,pe cand windows 7 cam se balbaie la cele mai vechi de 2006,exemplu SA:MP. Adevarat,este mai rapid,mai frumos,mai performant ca XP,dar daca TU vrei sa joci orice,XP e cea mai buna solutie

Deci eu am Windows 7 Ultimate , este cel mai reusit din toate windsurile aparute la ora actuala .

Este foarte bun , calculatorul se misca mai redepe , poti sa iti personalizezi tot calculatorul asa cum a zis si lexutu .

Windows 7 a dat clasa si la XP , si la vista !

Dupa parerea mea cei de la microsoft pot sa-si bage Windows 7 undeva , adanc. Iti dau milioane de erori pe minut in w7... nici TeamViewer nu merge pe el , cel putin din cate am incercat eu. Nu stiu ce se intampla mai nou cu xp , poate ca au mai facut upgrade-uri la el , eu l-am incercat acum 4 luni pe pc-ul unui prieten ca mie nu-mi mergea...

XP SP3 am de 5 ani de cand am pc si merge perfect. Tot spui de gadgeturi si alte d'alea , se pot pune si pe xp cred , dar l-au abandonat.

@crisrko : =)) eu sunt utilizator de steam .... si la unele jocuri cere windows 7 so, please. Windows 7 ultimate duce aproape toate aplicatiile in Windows XP Mode.

@ Andew : Milioane de erori ? Scuza-ma ... nu stii sa-l instalezi ... mie nu-mi da milioane de erori ... imi merge si sa-mp, da am gasit sursa tuturor problemelor de cand folosesc W7 legate de SA:MP. TW merge fara probl. yahoo ... winamp .... nu stiu de ce iti da tie erori.

Ah, btw, cand a aparut windows 7 .... aplicatiile foarte folosite, gen tw, filezilla,winamp s.a.m.d. au scos o vers. compatibila cu W7 so ...

Stai sa vezi Windows 8, din ce citeam pe net ei viseaza sa se aprinda in 2-3 sec. ... sa fie pe senzori kkturi ... windows 7 e cel mai bun la ora actuala dintre XP-uri ... adica combina frumosul cu functionalul.

@crisrko : =)) eu sunt utilizator de steam .... si la unele jocuri cere windows 7 so, please. Windows 7 ultimate duce aproape toate aplicatiile in Windows XP Mode.

@ Andew : Milioane de erori ? Scuza-ma ... nu stii sa-l instalezi ... mie nu-mi da milioane de erori ... imi merge si sa-mp, da am gasit sursa tuturor problemelor de cand folosesc W7 legate de SA:MP. TW merge fara probl. yahoo ... winamp .... nu stiu de ce iti da tie erori.

Ah, btw, cand a aparut windows 7 .... aplicatiile foarte folosite, gen tw, filezilla,winamp s.a.m.d. au scos o vers. compatibila cu W7 so ...

Stai sa vezi Windows 8, din ce citeam pe net ei viseaza sa se aprinda in 2-3 sec. ... sa fie pe senzori kkturi ... windows 7 e cel mai bun la ora actuala dintre XP-uri ... adica combina frumosul cu functionalul.

Da,in XP mode daca il bagi,altfel nu :)

windows xp este foarte bun pentru noi ... deoarece baga tot felul de programe in calculator si windows xp rezista mai bine

windows'ul 7 se dute foarte repede daca nu sti cum sal folosesti este si el intradevar bun dar nu la fel de bun ca windows xp

Eu folosesc Windows 7 Ultimate din Ianuarie.Pana acum nu mi-a dat nici o eroare la niciun joc, ma joc perfect, nu mi se blocheaza programele, PERFECT. Edited by BlueR

Windows XP currently because Windowx 7 not yet full UPDATES there is little bugs.... but after time Windows 7 will surpass Windows XP now is good XP have many updates in microsoft site... service pack 3 XP need good programs for protect, only this need XP good programs and little you need to understand the system I can say that I know everything for XP and if you know where to search in system, will know who to obstruct the holes in it :)

Windows 7 este muuuult mai rapid fata de XP + va spun din propria experienta la unele jocuri care le jucam pe xp si sacadau pe w7 merg perfect :)

Rest In Peace Windows XP

Edited by d30

Deci e ff bun windows 7 ..sa va dau un sfat

Cei ce vor sa instaleze un joc ..si nu ii merge dai pe setup.exe sau ..pe iconita in care intri in joc si dai Propietes > Compatibiles > bifezi .. el este pe Windows vista sp3 ..il modifici pe sp2 si gata Enjoy.

eu sunt total de acord cu windows 7 e prea adevarat iti imbunatateste actiunile o sa ne dezobijnuim greu de XP dar o sa fie mai bn! pentru mn si samp se comporta mult mai bn pe windows7 lagul dispare si netul merge mai bn !

Windows xp e mult mai bun deoarece poti folosi programe mai vechi si jocuri mai vechi...dar pe windows 7 nu poti...am avut windows 7 si ma tinut o zi :| mi sa stricat imd si miam bagat xp si acum merge perfect.

Ai spus cea mai mare tampenie din viata ta.

Eu care puneam XP-ul o data la 2 saptamani,din cauza ca incepea sa mearga greu, si nu cred ca am un calculator prost, am Windows 7 de 2 luni, si merge extrem de bine. Adevarat, nu la fel de bine ca la inceput, dar tinand cont cate programe am :-J

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.