Jump to content

Windows XP vs. Windows 7

Share

Recommended Posts

Eu tot Windows XP folosesc mi se pare mai bun

Am Pus Wndows 7 Da se misca bine da la Jocuri mi se misca foarte greu :[

Windows XP parca e mai bun decat Windows 7 deoarece la mine personal a avut o problema ... modemul meu de la net era ceva mai vechi iar din aceasta cauza WINDOWS 7 nu a putut sa ruleze.... deci eu cred ca Windows XP este mai bun

Domnle ,daca ai PC bun , foarte bun ( 4gb ram , o placa video de minim 512 mb , un procesor ff bun ) recomand windows 7.

Daca ai PC vechi ( 1gb-2 gb ram ) si o placa video slabuta si procesor , si ai chef de joaca , recomand XP.

Daca ai mini-laptop ( ca mine ) recomand windows 7 starter. L'am folosit 2 ore in continuu in powerpoint ( conectat la LCD extern ) si fara racire externa. Si era cald , cat pentru o rulare normala ... SI fara probleme in powerpoint ( lagg , mers sacadat )

Powerpoint 2007 era pe laptop xD!

Windows XP este de preferabil daca nu ai un calculator foarte bun,intr-un fel e si destul de bun,hai sa nu zic mai bun ca Win7 ca nu e,dar totusi,nu depaseste multe...doar LOOK-ul,dupa parerea mea.

Incearca sa scrii mai clar.

Daca era Windows 7 cand se vindeau XP-urile calumea,toti aveam numai 7.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.