Jump to content

Portofoliu - CaTa

Cata ZEW
 Share

Recommended Posts

Mai ai de lucrat la text si la redimensionare (la unele poze).

Continua sa lucrezi, felicitari!

Blurul pe care il folosesti arata cat de cat frumusel in unele avatare de pe a 2 pagina, esti pe drumul bun cat de cat, foloseste si gradiente metalice si editeaza in continuu cate ceva la blur, pana iti iese 1 frumos, ai sa vezi diferente. La text sa fiu sincer, nici eu nu sunt perfect, dar iti dau niste sfaturi, nu pune textul intotdeauna in josul avatarului si nu baga o culoare ce nu o vezi pe stock (nu intotdeauna se potriveste asa), poti folosi alb, va arata bine, incearca sa pui textul pe mijlocul stockului sau intre mijloc si josul lucrarii, se vede urat acel text aruncat pe avatar, jos.

In ultimul avatar cu fata, acel text yonut arata oribil la fel si textul secundar. Foloseste wendy, pe none si 11 pt (il lasi pe normal sau il pui pe soft light la opacitate), mai sunt fonturi pentru text secundar, dar wendy e cel mai folosit, eu mereu l-am folosit, KW.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.