Jump to content

[PORTOFOLIU] .RydeN

AT RydeN
 Share

Recommended Posts

Sunt la inceput cu lucrarile in PhotoShop, dar planuiesc sa ajung departe!

M-am apucat de facut avatare la cateva persoane, sper sa va placa!

As aprecia foarte mult daca ati sparge si buonul de +1, asta m-ar face sa continui si sa fac lucruri mai fenomenale!

Stiu ca nu am prea multe lucrari, imediat ce mai fac o lucrare, o voi posta aici!

Ceva Stock:

696bllw.jpgCXCyDIE.jpgd8eZWtJ.jpg5hjQkqr.jpgfmDWmxh.jpgShaCK2h.jpg

Ceva Text:

5kIZmFq.jpge6yYHU3.pngFs6BPTG.jpgJZB7BEH.jpgnWAyQqr.jpglZArWWE.jpgl3UEzpP.jpgDa9rsYI.jpgpB77DsI.jpg
4GqbT0t.jpg
5uqKCdw.jpgs9cNl2Y.jpgs9cNl2Yg.jpghH8kVs4.jpg

Cine doreste sa utilizeze acele lucrari stock, o poate face linistit fara nici macar o problema!

Daca cineva doreste o lucrare anume imi poate trimite PM cu poza si conditiile dorite!

Update Portofoliu ||13.07.2016|| 1.1.4 At 17:41PM

Edited by RydeN

Sunt multe de spus la portofoliul tău, așa că voi începe cu începutul.

Încearcă să te axezi pe o mărime la avatare, spre exemplu, 150x250 sau 150x300, în cazuri unice, 150x150.

Găseșteți un border pe care să îl folosești, sunt destule pe internet, nu folosi un border alb, pentru că nu dă bine la ochi.

Încearcă să scazi din contrast, și nu mai folosi Sharpen (așa mi se pare mie)

Uită-te la tutoriale pe internet, o să te ajute, caută unele cu niște blur-uri, uită-te la ele, și după alegeți unul pe care să îl folosești în permanență.

Mai ai de lucrat și la text, dar momentan fă ce am mentionat mai sus.

Dacă vrei, iei in considerare tot ce am zis, dacă nu, asta e. Succes, aștept evoluție din partea ta.

Frumos portofoliu, habar n-aveam de ce mi-ai zis sa ma uit aici, acum am vazut!

Meriti +1

Va multumesc pentru sustinere, voi mai da Update la acest topic si urmariti momentul cand vom trece la versiunea 1.1.4

Nu m-ar deranja daca ati da si un +1 pentru munca mea, asa cum este ea!

Ce sa zic, cum s-a zis mai sus, mai ai mult de lucrat, atat la redimensionare cat si la text. Incearca sa privesti tutoriale cu blur pe net. Si vei invata foarte rapid asa cum am facut-o eu. Am facut si eu odata primul meu portofoliu, arata groaznic chiar si dupa parerea mea, apoi am invatat din greseli. Datorita lui bowS am reusit sa fac si eu ceva mai frumos, sper sa intelegi ce am avut de zis. Tutorialele te invata foarte mult, si lasa greselile in urma, fa ceva nou.

Acesta este noul meu portofoliu: http://forum.b-zone.ro/topic/344624-portofoliu-max-zew/?p=5194495

In care sunt lucrari noi si mai reusite decat cele care au fost in primul meu portofoliu. Am inceput sa folosesc un blur mai frumos, si alte texte. La text mi s-a spus ca mai am de lucrat si inca sunt in cautarea unor font-uri noi. Iti mai sugerez ca la text sa nu mai folosesti acele umbre prea mult, si chiar asa de are vizibil, strica tot textul. Foloseste si alta pozitionarea a textului de exemplu unul din cele 4 colturi. Si folosese si alte font-uri, le ai aici: http://www.dafont.com/top.php

Sper sa te da-i cu parerea si in portofoliul meu deoarece as aprecia mult asta, ai +1 de la mine pentru inceput. Continua!

Multumesc @@champagnepapi, pentru acel Hate!

Multumesc pentru sfat @, nu uit sa ma uit si sa dau ceva dawnload-uri de fonturi!

Multumesc pentru sustinere, voi face ceva mai frumos!

M-am uitat, e spectaculos!

Chiar meriti +1

Va multumesc mult pentru sustinere, voi reveni cu creatii bomba!

@, il poti intreba de Font de la UY8iscd.png

nbbbdWm.png pe Matt si MadoXxX, ei m-au sponsorizat cu aceste semnaturi mirifice, iar restul sunt de mine, cele postate aici!

Multumesc, mai adaug ceva lucrari acum!

oIvsuAW.jpg7cY4MWE.jpgpRwslOf.jpg

Edited by RydeN

Va multumesc, in caz de vreti ceva, vre-un avatar, trimiteti-mi PM cu poza, iar eu o sa il fac!

u6Orh6v.jpg9ZSPmvp.jpg

HZnouJH.jpg0JGNY1M.jpg

Edited by RydeN

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.