AT RydeN Posted July 12, 2016 Share Posted July 12, 2016 (edited) Sunt la inceput cu lucrarile in PhotoShop, dar planuiesc sa ajung departe! M-am apucat de facut avatare la cateva persoane, sper sa va placa! As aprecia foarte mult daca ati sparge si buonul de +1, asta m-ar face sa continui si sa fac lucruri mai fenomenale! Stiu ca nu am prea multe lucrari, imediat ce mai fac o lucrare, o voi posta aici! Ceva Stock: Ceva Text: Cine doreste sa utilizeze acele lucrari stock, o poate face linistit fara nici macar o problema! Daca cineva doreste o lucrare anume imi poate trimite PM cu poza si conditiile dorite! Update Portofoliu ||13.07.2016|| 1.1.4 At 17:41PM Edited July 13, 2016 by RydeN 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
South Holmes Posted July 13, 2016 Share Posted July 13, 2016 Sunt multe de spus la portofoliul tău, așa că voi începe cu începutul. Încearcă să te axezi pe o mărime la avatare, spre exemplu, 150x250 sau 150x300, în cazuri unice, 150x150. Găseșteți un border pe care să îl folosești, sunt destule pe internet, nu folosi un border alb, pentru că nu dă bine la ochi. Încearcă să scazi din contrast, și nu mai folosi Sharpen (așa mi se pare mie) Uită-te la tutoriale pe internet, o să te ajute, caută unele cu niște blur-uri, uită-te la ele, și după alegeți unul pe care să îl folosești în permanență. Mai ai de lucrat și la text, dar momentan fă ce am mentionat mai sus. Dacă vrei, iei in considerare tot ce am zis, dacă nu, asta e. Succes, aștept evoluție din partea ta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
diGitall Posted July 13, 2016 Share Posted July 13, 2016 Frumos portofoliu, habar n-aveam de ce mi-ai zis sa ma uit aici, acum am vazut! Meriti +1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
AT RydeN Posted July 13, 2016 Author Share Posted July 13, 2016 Va multumesc pentru sustinere, voi mai da Update la acest topic si urmariti momentul cand vom trece la versiunea 1.1.4 Nu m-ar deranja daca ati da si un +1 pentru munca mea, asa cum este ea! 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
im ugly still gettin' hoes Posted July 13, 2016 Share Posted July 13, 2016 (edited) poti sa faci lucrari mai fenomenale de atat? @@RydeN, oricand, pentru asta sunt aici Edited July 13, 2016 by champagnepapi Link to comment Share on other sites More sharing options...
SS Wehrmacht Posted July 13, 2016 Share Posted July 13, 2016 Ce sa zic, cum s-a zis mai sus, mai ai mult de lucrat, atat la redimensionare cat si la text. Incearca sa privesti tutoriale cu blur pe net. Si vei invata foarte rapid asa cum am facut-o eu. Am facut si eu odata primul meu portofoliu, arata groaznic chiar si dupa parerea mea, apoi am invatat din greseli. Datorita lui bowS am reusit sa fac si eu ceva mai frumos, sper sa intelegi ce am avut de zis. Tutorialele te invata foarte mult, si lasa greselile in urma, fa ceva nou. Acesta este noul meu portofoliu: http://forum.b-zone.ro/topic/344624-portofoliu-max-zew/?p=5194495 In care sunt lucrari noi si mai reusite decat cele care au fost in primul meu portofoliu. Am inceput sa folosesc un blur mai frumos, si alte texte. La text mi s-a spus ca mai am de lucrat si inca sunt in cautarea unor font-uri noi. Iti mai sugerez ca la text sa nu mai folosesti acele umbre prea mult, si chiar asa de are vizibil, strica tot textul. Foloseste si alta pozitionarea a textului de exemplu unul din cele 4 colturi. Si folosese si alte font-uri, le ai aici: http://www.dafont.com/top.php Sper sa te da-i cu parerea si in portofoliul meu deoarece as aprecia mult asta, ai +1 de la mine pentru inceput. Continua! Link to comment Share on other sites More sharing options...
AT RydeN Posted July 13, 2016 Author Share Posted July 13, 2016 Multumesc @@champagnepapi, pentru acel Hate! Multumesc pentru sfat @, nu uit sa ma uit si sa dau ceva dawnload-uri de fonturi! Multumesc pentru sustinere, voi face ceva mai frumos! 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SS Wehrmacht Posted July 13, 2016 Share Posted July 13, 2016 Multumesc @@champagnepapi, pentru acel Hate! Multumesc pentru sfat @, nu uit sa ma uit si sa dau ceva dawnload-uri de fonturi! Multumesc pentru sustinere, voi face ceva mai frumos! Nu uita: http://forum.b-zone.ro/topic/344624-portofoliu-max-zew/?p=5194529 Link to comment Share on other sites More sharing options...
AT RydeN Posted July 13, 2016 Author Share Posted July 13, 2016 M-am uitat, e spectaculos! Chiar meriti +1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sir Dave Posted July 18, 2016 Share Posted July 18, 2016 Font? Font? Link to comment Share on other sites More sharing options...
eB Mihnea Posted July 25, 2016 Share Posted July 25, 2016 Bravo, continua tot asa! Link to comment Share on other sites More sharing options...
AIM Florea Posted July 27, 2016 Share Posted July 27, 2016 Foarte reusite, te felicit pentru munca depusa in creearea acestora, de la mine ai +1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
RISKY Posted July 28, 2016 Share Posted July 28, 2016 Felicitări pentru lucrări, sunt frumoase Link to comment Share on other sites More sharing options...
AT RydeN Posted July 28, 2016 Author Share Posted July 28, 2016 Va multumesc mult pentru sustinere, voi reveni cu creatii bomba! @, il poti intreba de Font de la pe Matt si MadoXxX, ei m-au sponsorizat cu aceste semnaturi mirifice, iar restul sunt de mine, cele postate aici! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prutii Posted July 28, 2016 Share Posted July 28, 2016 Frumoase. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AT RydeN Posted July 28, 2016 Author Share Posted July 28, 2016 (edited) Multumesc, mai adaug ceva lucrari acum! Edited July 28, 2016 by RydeN 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LORD Jderutz Posted July 28, 2016 Share Posted July 28, 2016 Te pricepi in ceea ce faci, Felicitari! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sir Dave Posted July 28, 2016 Share Posted July 28, 2016 (edited) @,thx! =]] nu ma, bravo, tine-o tot asa, dar redimensioneaza ma.. Edited July 28, 2016 by RIP NiGGaR Link to comment Share on other sites More sharing options...
AT RydeN Posted July 30, 2016 Author Share Posted July 30, 2016 (edited) Va multumesc, in caz de vreti ceva, vre-un avatar, trimiteti-mi PM cu poza, iar eu o sa il fac! Edited July 30, 2016 by RydeN 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kNIGHTAdv Posted August 5, 2016 Share Posted August 5, 2016 îmi plac..gg. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AT RydeN Posted August 12, 2016 Author Share Posted August 12, 2016 Multumesc pentru incurajari, astept si +1! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
enzo regele vostru Posted August 14, 2016 Share Posted August 14, 2016 Frumos politaiule *laugh* Cand imi faci si mie ceva frumos? Link to comment Share on other sites More sharing options...
F4L Bird Posted August 19, 2016 Share Posted August 19, 2016 Un portofoliu bine pus la punct, felicitari pt munca depusa ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
C r i s t i n n a Posted August 26, 2016 Share Posted August 26, 2016 Frumos, Succes mai departe! Link to comment Share on other sites More sharing options...
RW iMa Posted August 26, 2016 Share Posted August 26, 2016 Frumos, Succes in contiunuare! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts