Jump to content

[Bug]Hitman Undercover

Regenesis

Recommended Posts

# Nick-ul tau: Alphonso.Capone

# Descrierea bugului: deci de unde sa incep , cand primim un contract si dam undercover numele tot ne ramane ...si de multe ori cand intram in cladiri ne reapare numele ...si faza aia cu...dupa ce iti omori tinta ti se blocheaza arma in mana...si mai ales daca esti langa un hq langa o mafie te vede...si te omoara si cu undercoveru ....cand nu stii sigur ca merge ...cand ai contract pe un cop ba iti apare numele ba nu iti apare...nu stii niciodata si tot timpul ne trezim cu wanted...era mai bine cand era undercoveru vechi ...undercover cand vrei

# ScreenShot(s): nu cred ca este nevoie

EDIT: adica razr nu ne intelege gresit dar ne vrem fostul undercover , adica sa dam undercover cand vrem cu sau fara contract...doar credema nu se va face dm aiurea avem un lider foarte dur ...

# Nick-ul tau: Alphonso.Capone

# Descrierea bugului: deci de unde sa incep , cand primim un contract si dam undercover numele tot ne ramane ...si de multe ori cand intram in cladiri ne reapare numele ...si faza aia cu...dupa ce iti omori tinta ti se blocheaza arma in mana...si mai ales daca esti langa un hq langa o mafie te vede...si te omoara si cu undercoveru ....cand nu stii sigur ca merge ...cand ai contract pe un cop ba iti apare numele ba nu iti apare...nu stii niciodata si tot timpul ne trezim cu wanted...era mai bine cand era undercoveru vechi ...undercover cand vrei

# ScreenShot(s): nu cred ca este nevoie

EDIT: adica razr nu ne intelege gresit dar ne vrem fostul undercover , adica sa dam undercover cand vrem cu sau fara contract...doar credema nu se va face dm aiurea avem un lider foarte dur ...

Inca mai astept raspunsul tau RazR daca il poti face inapoi sau macar sa il rezolvi cu faza cand intri intr-o cladire dispare undercoveru sau sa il faci cum era inainte undercover cand si cum vrem

PRopun si la la FBI !! tot acelasi lucru vechiul Undercover !!!!!poti da cand vrei undercover nu trebe sa mergi in lspd sau ....etc !!!! e bine vechiul undercover !

Guest Anduu

Propui in topicul pentru propuneri, aici este vorba de altceva, in regula ?

Nu mai postati aiurea, a facut Alphonso topicul si gata, nu trebuie sa postati si voi ca sunteti de acord sau mai stiu eu ce.

nu e buna deloc ideea cu undercoveru vechi va descurcati cu ce aveti se facea abuz peste abuz nu avea contract dadea undecover si se plimba cum vroia el prin pd ca nu aveam voie sa dam tazer

vedea ca il someaza politia sa opreasca pac undercover si se rezolva ca nu ti-a vazut nickname-ul...

nu e buna deloc ideea cu undercoveru vechi va descurcati cu ce aveti se facea abuz peste abuz nu avea contract dadea undecover si se plimba cum vroia el prin pd ca nu aveam voie sa dam tazer

vedea ca il someaza politia sa opreasca pac undercover si se rezolva ca nu ti-a vazut nickname-ul...

Poftim ? uite ca te contrazic tie tiar conveni ...cand te duci dupa tinta si intri intro cladire sa iti dispara undercoveru si tinta sa te vada ? sau in caz ca fugi dupa un cop si cu bugu de la undercover te vede cand incerci sa faci contractul pe el...iti mai da si wanted si te si omoara ....proasta ideea ta ..si NU nu ne descurcam cu ce avem a fost o prostie schimbarea undercoverului si ce daca nu oprim la somatii bla bla...suntem hitmani agency nimeni nu trebuie sa stie de existenta noastra nimeni nu trebuie sa ne alfe identitatea

eu tot la ideea cu vechiul undercover raman si sunt sigur ca si colegii mei la fel aici eu nu vorbesc doar in numele meu aici vorbesc in numele agentiei

daca nu intelegi asta ...uitate la filmul Hitman si ai sa vezi de ce nu trebuie sa ti se afle identitatea

Ar trebui sa revina la vechiul undercover, ca acuma cand le apare numele nici nu stii daca are contract sau nu!

Si mie mi se intampla cand trag cu deagle de vreo 3-4 ori la rand sa mi se blocheze arma in mana, si trebuie sa mai trag iar ca sa mi se deblocheze

daca ati fi corecti si nu ati face abuzuri da dar asa sa fim seriosi voi nici nu aveati cotnract si stateati undercover si omorati la greu asta nu e abuz daca ati vrea sa nu vi se afle identitatea ca sunteti hitmani ati propune ca,culoarea factiunii sa fie cea care e si a civililor adica alb si sa puteti purta orice skin doriti astfel o sa va declarati civili dar defapt voi sunteti hitmani omorati pe cineva silent sincer daca v-ati face majoritatea contractelor cu sniper (aici la sniper ar trebui un plugin dinala 1 shot dead) nu v-ar mai vedea nimeni a da si daca cu sniperul ar fi 1 shot dead ar fi geniala ideea ...

<!--coloro:#00FF00--><span style="color:#00FF00"><!--/coloro--><b>Problema a fost lamurita , rog un admin sa dea <!--colorc--></span><!--/colorc-->

<!--coloro:#FF0000--><span style="color:#FF0000"><!--/coloro-->TOPIC CLOSED!</b><!--colorc--></span><!--/colorc-->

Ce problema a fost lamurita ma?Nu te mai baga aiurea .

No topic close,pana nu ne raspunde RazR .

Sa nu puna vechiul undercover ca nu meritati nu stiti sa restectati cuvantul hitman [nu ma refer la toti] cand eram PD mergeati pe contra sens cu undercoveru vostru si credeti ca va vedeam , NU nu va vedeam , asta e partea nasoala

Nu vrem vechiul undercover,vrem ca bugu sa fie rezolvat,atata tot,din cate am inteles si cei de la FBI il au,deci s-ar rezolva la 2 factiuni,deodata ...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.