Regenesis Posted July 30, 2010 Share Posted July 30, 2010 # Nick-ul tau: Alphonso.Capone # Descrierea bugului: deci de unde sa incep , cand primim un contract si dam undercover numele tot ne ramane ...si de multe ori cand intram in cladiri ne reapare numele ...si faza aia cu...dupa ce iti omori tinta ti se blocheaza arma in mana...si mai ales daca esti langa un hq langa o mafie te vede...si te omoara si cu undercoveru ....cand nu stii sigur ca merge ...cand ai contract pe un cop ba iti apare numele ba nu iti apare...nu stii niciodata si tot timpul ne trezim cu wanted...era mai bine cand era undercoveru vechi ...undercover cand vrei # ScreenShot(s): nu cred ca este nevoie EDIT: adica razr nu ne intelege gresit dar ne vrem fostul undercover , adica sa dam undercover cand vrem cu sau fara contract...doar credema nu se va face dm aiurea avem un lider foarte dur ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Regenesis Posted August 4, 2010 Author Share Posted August 4, 2010 # Nick-ul tau: Alphonso.Capone # Descrierea bugului: deci de unde sa incep , cand primim un contract si dam undercover numele tot ne ramane ...si de multe ori cand intram in cladiri ne reapare numele ...si faza aia cu...dupa ce iti omori tinta ti se blocheaza arma in mana...si mai ales daca esti langa un hq langa o mafie te vede...si te omoara si cu undercoveru ....cand nu stii sigur ca merge ...cand ai contract pe un cop ba iti apare numele ba nu iti apare...nu stii niciodata si tot timpul ne trezim cu wanted...era mai bine cand era undercoveru vechi ...undercover cand vrei # ScreenShot(s): nu cred ca este nevoie EDIT: adica razr nu ne intelege gresit dar ne vrem fostul undercover , adica sa dam undercover cand vrem cu sau fara contract...doar credema nu se va face dm aiurea avem un lider foarte dur ... Inca mai astept raspunsul tau RazR daca il poti face inapoi sau macar sa il rezolvi cu faza cand intri intr-o cladire dispare undercoveru sau sa il faci cum era inainte undercover cand si cum vrem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ralx Posted August 4, 2010 Share Posted August 4, 2010 PS. si la FBI e la fel.. cand intri undeva si esti pe undercover , iti apare numele.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
AdvBoy Posted August 6, 2010 Share Posted August 6, 2010 Sunt civil, dar va inteleg foarte bine ce vreti sa spuneti. Propun vechiul undercover. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luigi Posted August 7, 2010 Share Posted August 7, 2010 Mda, e foarte enervant pentru ca si copi iti dau wanted ... propun revenirea la vechiu undercover. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Turbo ToV Posted August 7, 2010 Share Posted August 7, 2010 PRopun si la la FBI !! tot acelasi lucru vechiul Undercover !!!!!poti da cand vrei undercover nu trebe sa mergi in lspd sau ....etc !!!! e bine vechiul undercover ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Anduu Posted August 9, 2010 Share Posted August 9, 2010 Propui in topicul pentru propuneri, aici este vorba de altceva, in regula ? Nu mai postati aiurea, a facut Alphonso topicul si gata, nu trebuie sa postati si voi ca sunteti de acord sau mai stiu eu ce. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AdvBoy Posted August 9, 2010 Share Posted August 9, 2010 Incercam doar sa va ajut, dar voi daca nu intelegeti un gest, vedeti-va de treaba atunci. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Motorhead Posted August 11, 2010 Share Posted August 11, 2010 Acum cateva zile , un hitman avea contract pe mine , si cand m-a omorat era chiar in fata mea , nu ii mai retin nick-ul. Link to comment Share on other sites More sharing options...
F4LDextter Posted August 14, 2010 Share Posted August 14, 2010 nu e buna deloc ideea cu undercoveru vechi va descurcati cu ce aveti se facea abuz peste abuz nu avea contract dadea undecover si se plimba cum vroia el prin pd ca nu aveam voie sa dam tazer vedea ca il someaza politia sa opreasca pac undercover si se rezolva ca nu ti-a vazut nickname-ul... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Regenesis Posted August 15, 2010 Author Share Posted August 15, 2010 nu e buna deloc ideea cu undercoveru vechi va descurcati cu ce aveti se facea abuz peste abuz nu avea contract dadea undecover si se plimba cum vroia el prin pd ca nu aveam voie sa dam tazer vedea ca il someaza politia sa opreasca pac undercover si se rezolva ca nu ti-a vazut nickname-ul... Poftim ? uite ca te contrazic tie tiar conveni ...cand te duci dupa tinta si intri intro cladire sa iti dispara undercoveru si tinta sa te vada ? sau in caz ca fugi dupa un cop si cu bugu de la undercover te vede cand incerci sa faci contractul pe el...iti mai da si wanted si te si omoara ....proasta ideea ta ..si NU nu ne descurcam cu ce avem a fost o prostie schimbarea undercoverului si ce daca nu oprim la somatii bla bla...suntem hitmani agency nimeni nu trebuie sa stie de existenta noastra nimeni nu trebuie sa ne alfe identitatea eu tot la ideea cu vechiul undercover raman si sunt sigur ca si colegii mei la fel aici eu nu vorbesc doar in numele meu aici vorbesc in numele agentiei daca nu intelegi asta ...uitate la filmul Hitman si ai sa vezi de ce nu trebuie sa ti se afle identitatea Link to comment Share on other sites More sharing options...
Regenesis Posted August 27, 2010 Author Share Posted August 27, 2010 Topicul a fost dat uitarii ? am postat asta de peste 4 saptamani si vorbesc in numele agentiei noi ne luam wanted pe capete pentru bugul asta ...asa trebuie noi sa suferim ? sau ... ca nu imi gasesc explicatia Link to comment Share on other sites More sharing options...
BaLL Posted August 28, 2010 Share Posted August 28, 2010 Ar trebui sa revina la vechiul undercover, ca acuma cand le apare numele nici nu stii daca are contract sau nu! Si mie mi se intampla cand trag cu deagle de vreo 3-4 ori la rand sa mi se blocheze arma in mana, si trebuie sa mai trag iar ca sa mi se deblocheze Link to comment Share on other sites More sharing options...
Steve Posted September 15, 2010 Share Posted September 15, 2010 Se mai uita cineva si la problema noastra ?! Multumesc ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
F4LDextter Posted September 15, 2010 Share Posted September 15, 2010 daca ati fi corecti si nu ati face abuzuri da dar asa sa fim seriosi voi nici nu aveati cotnract si stateati undercover si omorati la greu asta nu e abuz daca ati vrea sa nu vi se afle identitatea ca sunteti hitmani ati propune ca,culoarea factiunii sa fie cea care e si a civililor adica alb si sa puteti purta orice skin doriti astfel o sa va declarati civili dar defapt voi sunteti hitmani omorati pe cineva silent sincer daca v-ati face majoritatea contractelor cu sniper (aici la sniper ar trebui un plugin dinala 1 shot dead) nu v-ar mai vedea nimeni a da si daca cu sniperul ar fi 1 shot dead ar fi geniala ideea ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chris Brown Posted September 15, 2010 Share Posted September 15, 2010 Problema a fost lamurita , rog un admin sa dea TOPIC CLOSED! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Steve Posted September 16, 2010 Share Posted September 16, 2010 <!--coloro:#00FF00--><span style="color:#00FF00"><!--/coloro--><b>Problema a fost lamurita , rog un admin sa dea <!--colorc--></span><!--/colorc--> <!--coloro:#FF0000--><span style="color:#FF0000"><!--/coloro-->TOPIC CLOSED!</b><!--colorc--></span><!--/colorc--> Ce problema a fost lamurita ma?Nu te mai baga aiurea . No topic close,pana nu ne raspunde RazR . Link to comment Share on other sites More sharing options...
cristina89 Posted September 16, 2010 Share Posted September 16, 2010 Sa nu puna vechiul undercover ca nu meritati nu stiti sa restectati cuvantul hitman [nu ma refer la toti] cand eram PD mergeati pe contra sens cu undercoveru vostru si credeti ca va vedeam , NU nu va vedeam , asta e partea nasoala Link to comment Share on other sites More sharing options...
Steve Posted September 16, 2010 Share Posted September 16, 2010 Sa nu puna vechiul undercover ca nu meritati nu stiti sa restectati cuvantul hitman [nu ma refer la toti] cand eram PD mergeati pe contra sens cu undercoveru vostru si credeti ca va vedeam , NU nu va vedeam , asta e partea nasoala Nu vrem vechiul undercover,vrem ca bugu sa fie rezolvat,atata tot,din cate am inteles si cei de la FBI il au,deci s-ar rezolva la 2 factiuni,deodata ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andrei Posted September 25, 2010 Share Posted September 25, 2010 Rezolvat Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.