Innerfear Posted July 30, 2016 Share Posted July 30, 2016 Nick-ul tau: SwEServer:89.33.242.95:7777Descrierea bugului:Problema pe care vreau sa o remarc este ca business-ul meu (Rent Bike LV-id 67) in fiecare zi avea o productie de 14K+,iar din data de 28.07.2016,productia acestuia a inceput sa scada considerabil,iar eu cred ca nu este din cauza ca el nu produce,doarece la /bizstatus imi arata ca bani cresc cu valorea precizata mai sus(14k+). Cred ca este un bug de la site,iar asta poate sa imi alunge viitori clienti care vor sa cumpere acest business. Va multumesc pentru timpul acordat citiri problemei mele. Screenshot(s):http://imgur.com/yNOSiyW Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sider Posted July 30, 2016 Share Posted July 30, 2016 S-a mai raportat de cineva. Apropo, ai postat gresit, trebuie sa postezi la website bugs. Link to comment Share on other sites More sharing options...
F4L KillerFish Posted August 1, 2016 Share Posted August 1, 2016 Nu e bug, pe 28 s-au dat mai multe restarturi la server şi producţiile tuturor bizurilor au avut puţin de suferit. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.