Madalin AM Posted August 19, 2016 Share Posted August 19, 2016 Întrebarea / Nelămurirea / Ajutor: Mi-am tras OBS, am făcut setările și când filmez cu ''Captura Jocului'' îmi filmează negru. Nu vreau să filmez în window mod.Screenshot (în caz că este necesar): nu e nevoie, când intru în game și filmez, îmi filmează negru. Alte precizări: ofer +5. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDaniel Posted August 19, 2016 Share Posted August 19, 2016 Întrebarea / Nelămurirea / Ajutor: Mi-am tras OBS, am făcut setările și când filmez cu ''Captura Jocului'' îmi filmează negru. Nu vreau să filmez în window mod. Screenshot (în caz că este necesar): nu e nevoie, când intru în game și filmez, îmi filmează negru. Alte precizări: ofer +5. https://youtu.be/Qqth52gMBpg Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madalin AM Posted August 20, 2016 Author Share Posted August 20, 2016 Nu îmi merge, am incercat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dark Night Posted August 20, 2016 Share Posted August 20, 2016 Incearca sa instalezi OBS Studio,e la fel ca OBS-ul dar mai complex in setari Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madalin AM Posted August 20, 2016 Author Share Posted August 20, 2016 @, nu mi s-a recomandat acest tip de OBS, vreau o rezolvare pentru ăsta eu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
.Stefan. Posted August 20, 2016 Share Posted August 20, 2016 Si eu am avut exact aceasta problema la mine a fost de la placa video, incearca sa reinstalezi windows-ul sau sa iti iei alta placa video. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madalin AM Posted August 20, 2016 Author Share Posted August 20, 2016 Si eu am avut exact aceasta problema la mine a fost de la placa video, incearca sa reinstalezi windows-ul sau sa iti iei alta placa video.Nu sunt așa de tâmpit, pentru un program să fac asta? Lasă, mai sunt metode. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mix. ZEW Posted August 22, 2016 Share Posted August 22, 2016 Ar fi mai usor daca ne dai mai multe detalii despre componentele tale + niste screen-uri din obs sa vedem setarile Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madalin AM Posted August 22, 2016 Author Share Posted August 22, 2016 O să urc azi un video și o să vă arăt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Skyntei Posted August 23, 2016 Share Posted August 23, 2016 @, nu mi s-a recomandat acest tip de OBS, vreau o rezolvare pentru ăsta eu. Ce 'inteligent' asa sa zicem, nu ti-a recomandat versiunea respectiva a programului? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madalin AM Posted August 23, 2016 Author Share Posted August 23, 2016 Nu, aia e pentru altceva. Closed, nimeni nu știe. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.