GETLOWakaPG Posted August 23, 2016 Share Posted August 23, 2016 Întrebarea / Nelămurirea / Ajutor: Salut, cand filmez in SAMP, am in jur de 25 - 40 FPS-uri cu toate ca am 8GB Memorie RAM, AMD R7 240 1GB si un procesor tot AMD A4 6300 3.70GHz. Mie mi se par niste componente destul de decente si cand nu filmez am in jur de 70 - 90 FPS-uri. Are cine idee ce are? Oare sa fie din cauza programului? Screenshot (în caz că este necesar): - Alte precizări: Multumesc! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kenssy Posted August 23, 2016 Share Posted August 23, 2016 Depinde cu ce calitate filmezi,daca ai 720p e normal.Eu iti recomand 360p / 480p/ si editezi sa fie 1080p pe YouTube!Sper ca te-am ajutat! Quote Daca mai ai nevoie de ceva legat de aceasta problema. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dark Night Posted August 23, 2016 Share Posted August 23, 2016 Cu ce program filmezi? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDaniel Posted August 23, 2016 Share Posted August 23, 2016 Cu ce program filmezi? Serios? Probabil esti orb, primesti un avertisment pentru post inutil. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Skyntei Posted August 23, 2016 Share Posted August 23, 2016 Depinde cu ce calitate filmezi,daca ai 720p e normal.Eu iti recomand 360p / 480p/ si editezi sa fie 1080p pe YouTube!Sper ca te-am ajutat! Nu stiu unde ai auzit astfel de prostii, sa filmezi cu 360p si sa editezi in 1080p? @, vezi pe YouTube niste tutoriale legate de setarile Bandicamului, iar daca tot nu te satisface programul respectiv, foloseste Action sau chiar Fraps. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GETLOWakaPG Posted August 23, 2016 Author Share Posted August 23, 2016 Intr-adevar, nu poti filma 320p si sa randezi 1080p, dar mi-am facut setarile la Bandicam astfel incat sa-mi scada cel mult 10FPS-uri. Am setat ca videoclipurile sa fie in 5FPS-uri si rezolutia 800x600 deoarece vreau sa filmez doar dovezi. Dar acum ma intreb daca dovezile sunt valide cu o astfel de calitate. Uitati aici cum arata un video cu setarile astea: Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDaniel Posted August 23, 2016 Share Posted August 23, 2016 Intr-adevar, nu poti filma 320p si sa randezi 1080p, dar mi-am facut setarile la Bandicam astfel incat sa-mi scada cel mult 10FPS-uri. Am setat ca videoclipurile sa fie in 5FPS-uri si rezolutia 800x600 deoarece vreau sa filmez doar dovezi. Dar acum ma intreb daca dovezile sunt valide cu o astfel de calitate. Uitati aici cum arata un video cu setarile astea: https://www.youtube.com/watch?v=Nn39CPsLojE&feature=youtu.beÎncearcă setările de la începutul acestui videoclip (e mai vechi si făcut de mine, eu foloseam acele setări si imi mergea foarte bine) https://youtu.be/LcY-PIL7uzM Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kenssy Posted August 23, 2016 Share Posted August 23, 2016 Nu stiu unde ai auzit astfel de prostii, sa filmezi cu 360p si sa editezi in 1080p? @, vezi pe YouTube niste tutoriale legate de setarile Bandicamului, iar daca tot nu te satisface programul respectiv, foloseste Action sau chiar Fraps. Salutare,ma refeream ca filmezi cu bandicam 480p(are o optiune)si când editezi,eu recomand power link director 14,poti schimba rezoluția 1920x1080 si pe YouTube va fi 1080p,Dacă nu mă crezi,am eu un video pe canal făcut așa,am filmat 360p si l-am editat si e 1080p,dar apropo,calitatea,grafica nu o îmbunătățește foarte mult,iti dau PM cu video? [E filmat pe alt server]Nu îl postez aici poate e reclama.Daca mai ai nevoie de dovezi,iti si demonstrez!Nu stiu de alte programe,dar cu Power Link Cyber 14 merge sa schimbi rezoluția clip-ului. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madalin AM Posted August 24, 2016 Share Posted August 24, 2016 48h fără răspuns. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.