Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Posibilitatea de Stergere a Faction Logurilor / The possibility of Deleting Faction Logs

Kelton
 Share

Faction Logs Clear  

1005 members have voted

1. 1. Doriți adăugarea posibilității de ștergere a faction logurilor vechi? / Do you want us to add the possibility of deleting old faction logs?

Recommended Posts

VOI N-AȚI ÎNȚELES.

Această opțiune de ștergere a logurilor poate face să ștergeți TOATE LOGURILE VOSATRE, deci dacă ați avut 10 facțiuni cu FP și o facțiune cu rank 3, vi se va șterge inclusiv și cea de rank 3. Nu se poate șterge logurile care vreți voi după bunul plac.

Ar fi o idee buna, adica multi care joaca pe un server de b-zone de 2-3 ani, au si factiuni in care au iesit gen rank 1 cu FP si vor sa isi faca un alt inceput, ar fi o idee buna, dar ar fi frumos sa iti poti da clear la Faction Log cu gold doar o singura data la 6 luni

Nu cred că e o idee bună. Un nou început poate să fie chiar șederea într-o facțiune până la un rank mai mare, așa dovedește că s-a schimbat.

Da,ati văzut va a scăzut numărul de clanuri active sau cat mai puține interioare de shop,si hai sa găsim o soluție să mai câștigăm bani de la fraieri. Cu update urile astea stricați tot, o să se ajungă să cumperi admin/lider/helper pe gold.

Nu. De ce sa vina un prostovan caruia i-a dat mamica bani sa ia gold si sa aiba faction log mai bun ca altii care au muncit? Veti ramane cu 200 de playeri si aia niste idioti daca se implementeaza.

Nu, mai ales ca toti trag sa fie in Hitmen Agency, singura factiune care are oamenii mai normali care nu provoaca scandaluri si nu se cearta din orice prostie.

Daca se sterg log-urile o sa pice oricum la teste, dar nu este ok deoarece trebuie sa infrunte realitatea, ai fh slab sa te chinui sa intri, altii cum se chinuie sa intre si sa invete regulamentele sa se chinuie si ei.

Avem un criteriu foarte complicat si amplu de selectie si nu vreau sa fiu nevoiet impreuna cu Kala sa ne batem cap-ul cu totii jucatorii care dupa 1-2 luni sau saptamani ies din Hitmen Agency si porma cersesc sa intre inapoi.

Unii la prim-ul FW ies afara, este strict vina lor, FH-ul dovedeste trecutu-ul unui jucator de pe B-ZONE asa ca nu este corect sa SCAPE, unii au intrat in factiune iar dupa 1 luna au iesit sau au fost acceptati si au primit sanse de prea multe ori.

Daca isi sterg 'trecut-ul' nu se mai vede ca si-au batut joc de sanse si etc.

Cei care au votat DA sunt jucatorii care nu sunt in stare sa isi asume responsabilitatii intr-o factiune, provoaca mereu scandal, se cred smecherii (mai ales in mafii se injura in prostie) sau sunt prea lenesi sa isi faca raport-ul de activitate.

NU

Edited by ACDCEugen

Am votat NU, cei ce au gresit in trecut, fie isi fac cont nou si incep totul de la zero, fie isi schimba comportamentul si incearca sa intre intr-o factiune ca mai apoi sa demonstreze ca s-au schimbat inspre bine.

Nu, mai ales ca toti trag sa fie in Hitmen Agency, singura factiune care are oamenii mai normali care nu provoaca scandaluri si nu se cearta din orice prostie.

Daca se sterg log-urile o sa pice oricum la teste, dar nu este ok deoarece trebuie sa infrunte realitatea, ai fh slab sa te chinui sa intri, altii cum se chinuie sa intre si sa invete regulamentele sa se chinuie si ei.

Avem un criteriu foarte complicat si amplu de selectie si nu vreau sa fiu nevoiet impreuna cu Kala sa ne batem cap-ul cu totii jucatorii care dupa 1-2 luni sau saptamani ies din Hitmen Agency si porma cersesc sa intre inapoi.

Unii la prim-ul FW ies afara, este strict vina lor, FH-ul dovedeste trecutu-ul unui jucator de pe B-ZONE asa ca nu este corect sa SCAPE, unii au intrat in factiune iar dupa 1 luna au iesit sau au fost acceptati si au primit sanse de prea multe ori.

Daca isi sterg 'trecut-ul' nu se mai vede ca si-au batut joc de sanse si etc.

Cei care au votat DA sunt jucatorii care nu sunt in stare sa isi asume responsabilitatii intr-o factiune, provoaca mereu scandal, se cred smecherii (mai ales in mafii se injura in prostie) sau sunt prea lenesi sa isi faca raport-ul de activitate.

NU

Idem. Edited by ToVarasu Marius

O idee de cacat. Cu toate ca stiu ca posibil sa primesc warn voi zice totul verde in fata.

1. Prea multe chestii de primit gold iar Bobo nu mai stie de unde sa faca rost de bani sa-si intretina masina, iubita, sa plateasca datoriile, scripterii, respectiv supervizorii si pe Kelton.

2. Ei sunt constienti ca pe server sunt foarte putini capabili pentru o functie dar si aceia putini nu pot acorda mult timp toata ziua iar pentru a merge comunitatea cat mai departe sunt pusi in functii ciumpalaci noliferi si donatori de 13-15 ani.

Edited by Kruzz

O idee de cacat. Cu toate ca stiu ca posibil sa primesc warn voi zice totul verde in fata.

1. Prea multe chestii de primit gold iar Bobo nu mai stie de unde sa faca rost de bani sa-si intretina masina, iubita, sa plateasca datoriile, sctipterii, respectiv supervizorii si pe Kelton.

2. Ei sunt constienti ca pe server sunt foarte putini capabili pentru o functie dar si aceia putini nu pot acorda mult timp toata ziua iar pentru a merge comunitatea cat mai departe sunt pusi in functii ciumpalaci noliferi si donatori de 13-15 ani.

Dupa ce ca te joci pe gratis mai ai si alte pretentii? Gândeste si tu putin inainte sa spui ceva :) ca sa tii o comunitate de genul nu e asa usor si crede-ma ca daca nu ti-ar iesi nimic din asta, nu cred că ti-ar conveni. Esti mic probabil, n-ai cum sa întelegi.

Eu sunt de acord. Multi incepatori la inceput nu stiau cu ce se "mananca" aceste server si cu cu factiuniile. Ar trebuii sa le dam o sansa si lor si propun ca liderii sa vada si faction log-ul sters de acei membrii.

Nici vorba. Cu tot faction log-ul putem vedea ce fel de persoana ai fost si ce persoana ai devenit sau daca te-ai mentinut. Istoricul acesta ajuta la o formare a parerii despre membrii cand e vorba sa aplice, daca am ajunge sa acceptam asa ceva, toata lumea ar fi perfecta si nu prea am face distinctii cand e vorba de comportamentul avut intr-o factiune precedenta.

Mai bine sa avem posibilitatea de a sterge o singura data logo, nu de 10 mii de ori. Sa stergem ce vrem odata gen: FW-urile si factiunile cu punish, cei care au si data viitoare sa aibe grija ce fac ii viitor, alta sansa sa nu mai aibe. Si aceasta singura sansa sa nu permita sa stearga cate logo-uri vrem, un anumit numar. Nu exagerat. Am vrut in trecut si eu dar acum ca am trecut prin multe nu imi mai pare o idee buna.

Dupa ce ca te joci pe gratis mai ai si alte pretentii? Gândeste si tu putin inainte sa spui ceva :) ca sa tii o comunitate de genul nu e asa usor si crede-ma ca daca nu ti-ar iesi nimic din asta, nu cred că ti-ar conveni. Esti mic probabil, n-ai cum sa întelegi.

Mic?! Prietene, stiu despre ce vorbesc. Am fost admin si stiu cum se invart banii si pe ce. Oricum, stiu ca nu e usor sa intretii o asemenea comunitate, dar totusi, sa profiti dupa urma unor copii, marea majoritate de 13-14 ani, mna, nu e prea ok...

@@Kelton, daca chiar vrei sa demonstrezi cat de bun esti tu si cat tii tu la jucatori, lasa-i sa-si stearga logul pe gratis, insa sa fie posibil doar o data, dar evident ca tu nu dai 2 bani pe experienta jucatorilor, ci te intereseaza doar profitul. Intr-o afacere trebuie sa stii si scaderea, nu doar adunarea, asta ca un sfat.

In alta ordine de idei, un buton care-ti sterge greselile din trecut ar fi folositor si in viata reala.

Edited by champagnepapi

Ma cam doare in pula, oricum dupa bani esti si tu si Bobo, in februarie erau aproape toate serverele 1000/1000 si din cauza ta Keltone am ajuns astazi ca nici macar pe primul server sa avem sloturile ocupate, ai dat banurile alea aiurea cand doar unul de pe comunitate trebuia sa ia Ban pt. asa ceva si ai tinut mafiile alea pe RPG4 inchise 3 luni si culmea si level 15 sa intrii, acuma te miri de ce ai 300 de jucatori pe RPG4 si 500 pe 3.

Pai da cum sa nu, vine un prost ce e paralel cu sampu,are FH numa FP, FP, il sterge baiatu si intra iarasi iar la fel, numa FP si FW'uri si FP pentru limbaj, si iar il sterge baiatu, pana invata si el ceva... hai sa fim seriosi. Adica de atatea ori sa sterg eu FH pana imi pica mie bine, pana intru intr-o factiune si fac r5 in ea sau chiar 6 si iau lider tac pac? Nu va ganditi, mai ales pe 3-4 voi va uitati dupa statul in factiune si FH,dar dupa ce l-a sters, nu stiu daca o sa va mai uitati ce FH a avut in trecut.

Cum se spune mai sus, doar pentru banii. Imediat va fi 50euro sa intri rank 4 intr-o factiune. Hai bafta. Da-ti banuri pentru coduri penale doar sa nu va faceti de ras ca sunteti paraleli in toate.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.