NorbY. Posted August 2, 2010 Share Posted August 2, 2010 Nume: Norbert Varsta: 18 Ce problma ai?: Poi am reinstalat windowsul .. am instalat driverele programe etc... Si acum am instalat Gta Sa-Mp cum am intrat in joc Sonorul mi sa pus pe mute adica nu se auzea .. desi in programul Placi de sunet era ok .. si mergea nu se auzea ,, iar in joc parca tot se dadea clear chat adica cum miscam mausu sau ceva disparea si aparea ... O scurta descriere a situatiei: /\ Screenshot: - Ce versiune de windows ai: Wind Xp sp2 Merge perfect e prima data cand mi se intampla chiar habar nu am cu ce am deaface totul merge bine pana cand intru in Sa-Mp Link to comment Share on other sites More sharing options...
radiKal Posted August 3, 2010 Share Posted August 3, 2010 Faza cu sunetul mi s-a intamplat si mie. Dute a setari la boxe,tre sa fie prin driver pe undeva,sau control panel si pune boxele pe Stereo,sa nu fie pe 5.1 sau altceva.E un bug la san andreas.Despre faza cu chat-ul nu stiu ce sa zic.Pune-ti ultimul driver de la placa video. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NorbY. Posted August 3, 2010 Author Share Posted August 3, 2010 Deci faza cu sunetu nu merge cum ai spus ... Dar am rezolvat intru in samp si dupaia in winamp si merge Dar faza cu Driver-u de la placa video nu gasesc de unde sa o iau am gasit doar porcari ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
crisrko Posted August 3, 2010 Share Posted August 3, 2010 daca ai placa de la NVidia , www.nvidia.com daca e de la ATI radeon , www.ati.com Link to comment Share on other sites More sharing options...
pAin93 Posted August 7, 2010 Share Posted August 7, 2010 (edited) Sar putea sa fie si de la windows gai un upgrade la sp 3 ... eu zic ca e mult mai bun Sau reinstaleaza Gta-ul Edited August 7, 2010 by pAin93 Link to comment Share on other sites More sharing options...
lex Posted August 9, 2010 Share Posted August 9, 2010 Parerea mea e sa-ti pui un Windows XP SP 2 CLEAN ... sa ai pe un stick/cd driverele pregatite ... programele ... (nu jocurile) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Roe Posted August 28, 2010 Share Posted August 28, 2010 Eu zic sa iti bagi driverul audio de la Realtek , e foarte bun si pentru mine a functionat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts