Jump to content

B-Zone TV - Prezentare National Guard.

F4L Balon
 Share

Recommended Posts

Foarte frumoasa prezentarea.

La inceput acei doi cu skin de civil trebuiau scosi din film pentru ca nu da bine National Guard este o armata asa trebuiau sa aiba skinuri si ei.

Trebuiau inlocuite skinurile de civil macar cu ceva de armata,general ca sa dea bine oricum nota 10 pentru film a iesit superb.

Si civilu` din ultima faza e si el NG? :))

Civilu era urmarit de Ng ... daca erai mai atent ai fi observat ca ciup a tras in el.

Foarte frumoasa prezentarea.

La inceput acei doi cu skin de civil trebuiau scosi din film pentru ca nu da bine National Guard este o armata asa trebuiau sa aiba skinuri si ei.

Trebuiau inlocuite skinurile de civil macar cu ceva de armata,general ca sa dea bine oricum nota 10 pentru film a iesit superb.

Care cei doi ?:)) Unu era cel dupa vaport deci el nu trebuia imbracat in costum ... si celalat nui civil e mary si avea skin de fata...

BELEAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA, la cat ne-am chinuit la el ( mai ales balon) merita

PS: La prima parte cand trageam eu am facut 4-5 duble, se schimba vreme incontinu, cand ploua cand ceata cand soare.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.