Jump to content

[B-Zone Battle] Jackson Brooklyn vs. Adi

Jackson Brooklyn
 Share

Recommended Posts

V2 - Vai de mine. daca nu iti merge converter in Photoshop, nu o mai fa online ca se strica imaginea, e de rahat ce ai facut tu acolo. Textul ala e pus in plus acolo, borderul e pus ca il pune toata lumea, dar putin stiu cand si unde.

V1 - Gradientele alea sunt de asemenea de rahat, cred ca voi doi ati facut battle-ul ca sunteti la acelasi nivel... Totusi, incercati sa faceti battle-uri cu cei mai avansati de langa voi sa aveti de la cine invata. Textul de la imaginea ta e pus sa fie, dar nu... nu..hmmm, nu-mi place, nici macar drop shadow 1 0 1 n-ai pus pe el.

Votul meu totusi merge la V2.

Ambele sunt slabe, dar votez v1 datorită efectelor de la v2

Q:De ce v1?

A:La v2 este acel twitch effect, care nu-i vad rostul. Nici textul nici efectele nu sunt bune

Textul ala nu merge la v1, efectele sunt bune cat de cat.

Ambele sunt slabe, dar votez v1 datorită efectelor de la v2

Q:De ce v1?

A:La v2 este acel twitch effect, care nu-i vad rostul. Nici textul nici efectele nu sunt bune

Textul ala nu merge la v1, efectele sunt bune cat de cat.

Ambele slabute, dar ma dor ochi de la v2, deci votez V1.

Edited by SOA GreenWald

Votez v1, simplitate = calitate, explicatii:

V1- Culori frumoasa, poza simplista, ceva care nu iese in evidenta nici pozitiv, nici negativ, mediocru`. p.s. culori urate.

V2- Doar un jucator de samp/cs si alte jocuri dinastea SF poate realiza asa ceva. :) Efecte deranjante care nu-si au rostul. Ar fi aratat mai bine doar cu niste filtre de lumina, nu stiu cum se numesc la voi in ps.:)

Am mai zis si la alte battle-uri, cand faceti un duel iar tema face referinta la viata reala, incercati sa faceti un edit care sa puna obiectul/persoana focalizata in evidenta. Cand editezi o poza cu un super car, pui accent pe efectele tale de prost gust? Imaginati-va ca inainte de photoshop, aceasta poza a trecut printr-un DSLR, multi designeri si pasionati de photoshop de aici nu au legatura cu fotografia, nu trebuie sa fie poza buna pentru stilul vostru de lucru, trebuie sa fiti voi buni pentru a retusa anumite defecte ale pozei si a scoate in evidenta ce e bun, daca fotograful n-a reusit de pe teren.

Edited by Luka RPG2

@@champagnepapi, Bai boule, aia nici macar nu e lucrarea mea, V1=ADI, V2=JACKSON, Atat de prost esti incat vi sa strici un concurs? pleaca de aici ca iti iei warn.

DA, ACUM ADI CASTIGA!

BAFTA.

@@Xaos,

Ma, te rog sa te ocupi.

Cu dobitoci d'astea nu mai poti sa faci nimic frumos pe b-zone.

Dai adi winner si T/C.

App. mai sterge naibii din PM-uri ca daca e ceva urgent sa pot sa iti dau PM.

Edited by Jackson Brooklyn

Nu îmi plac. Nu ştiu de ce s-au încărcat atât de mult şi ce au vrut realizeze cu aceste " efecte ". A doua este foarte palidă, vrea fie 3D sau ce vrea pară, textul este total în plus şi multe alte lucruri. Nu îmi place nici acel efect de tip GIF sau cum naiba se numeşte. Aşa o votez prima variantă (V1). Chiar dacă acel border este transparent, textul este pus fie şi lucrarea este combinată cu două culori (mov şi alb = roz). Succes!
Nu este vina lui pentru EminemVEVO aberează în primul post. A indus lumea în eroare cu " + JACKSON e prietenul meu, merită din partea mea. ". Nu contează ştia sau nu ştia care sunt proprietarii acestor lucrări. Normal trebuia voteze şi evite ultima parte. Corect? Champagnepapi şi-a spus părerea şi doar atât. Nu este vina lui nu există maturitate şi seriozitate în unele persoane. O seară plăcută!

@@champagnepapi, Bai boule, aia nici macar nu e lucrarea mea, V1=ADI, V2=JACKSON, Atat de prost esti incat vi sa strici un concurs? pleaca de aici ca iti iei warn.

DA, ACUM ADI CASTIGA!

BAFTA.

@@Xaos,

Ma, te rog sa te ocupi.

Cu dobitoci d'astea nu mai poti sa faci nimic frumos pe b-zone.

Dai adi winner si T/C.

App. mai sterge naibii din PM-uri ca daca e ceva urgent sa pot sa iti dau PM.

Avand in vedere IQ-ul tau sub 40 nu aveai cum sa-ti dai seama ca am facut asta intentionat stiind ce reactie vei avea, pentru ca oamenii cu un IQ cu MULT sub average sunt foarte previzibili. Intre doua lucrari atat de URATE e greu sa alegi una, si probabil ca cel care ar fi castigat nu ar fi facut-o pe merit, asa ca sper ca intelegi de ce am facut acest lucru.

Si inca ceva, incearca sa mai iesi din casa din cand in cand si sa-ti oxigenezi creierul, ca ti s-a cam urcat B-zone-ul la cap.

Si ce vina am eu ca atunci cand intru la mesaje primesc eroare 502 ? Sa rezolve cei care sunt la conducere problema cu mesajele.

Winner: Adi

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.