Jump to content

BUG-8 ore pentru level up

ToVarasu Wolf4eveR

Recommended Posts

Nick-ul tau:Wolf4eveR

Server:RPG1
Descrierea bugului:Joi, la inceperea zilelor B-zone am intrat pentru a face 8 ore pentru level up.Iau level up vineri noaptea pe la ora 02:00.Intru vineri si vad la log in ca nu imi apare numaratoarea orelor pentru level up.Am zis ca este normal deoarece daca am luat vineri level up nu pot lua de 2 ori.Intru sambata dimineata la ora 00:01 si tot nu apare la log in cat mai am de jucat pentru un nou level up.Intru le 03:00, aceeasi problema.Intru astazi, la 36 de ore de la level up, la ora 14:00 si vad ca tot nu apare la log in numaratoarea de ore pentru level up, fac ore jucate dar level up nu iau.Nu sunt singurul player care a patit asta.

Screenshot(s):rWSyVui.jpg

Acelasi lucru si la mine, tot vineri dimineata in jurul orei 02:00 am primit primul si ultimul level up ( la 8 ore ) de atunci , nimic. Si am jucat mai bine de 24 de ore de atunci

Inca nu s-a rezolvat nimic ?

"Ai jucat prea multe ore de-a lungul ultimelor zile şi serverul nu a mai putut calcula corect când să-ţi dea level-up. Singura rezolvare definitivă este un restart cu bugfix, dar asta nu ştiu dacă se va întâmpla prea curând.Ai jucat prea multe ore de-a lungul ultimelor zile şi serverul nu a mai putut calcula corect când să-ţi dea level-up. Singura rezolvare definitivă este un restart cu bugfix, dar asta nu ştiu dacă se va întâmpla prea curând." Asta mi a zis killerfish...

Deci asta imi e rasplata ca joc prea mult timp pe serverul lor ,huh? Serverul a ramas corigent !

Nu mai pupam level-up .

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.