Jump to content

B-Zone TV - B-zone Party 2

StathamRO
 Share

Recommended Posts

Titlul clipului: B-zone Party 2

Gen: party

Durată: 10 min

Data lansării: 06/08/2010

Scurtă prezentare: B-zone Party

Link către clip :

Imi pare rau,dar am avut probleme cu netul ieri si n-am putut sa'l postez.

Edited by F4LhNk

E frumos, petrecerile date sunt frumoase dar prin faptul ca ascultati muzica aceea(manele) nu aratati prea multa cultura...

Tu ai dat mute la clip si ai pus alta muzica pe fundal...ei nu e chiar asa.Am deschis radioul si 15 minute in continuu au fost numai MANELE.Oricum felicitari pentru munca depusa.

E frumos, petrecerile date sunt frumoase dar prin faptul ca ascultati muzica aceea(manele) nu aratati prea multa cultura...
nu cred ca pune amanele una dupa alta :-J.

uitativa de la minutul 8:50 pana la 9:00 =)):)) acuma am aboservat si eu :)

Tu ai dat mute la clip si ai pus alta muzica pe fundal...ei nu e chiar asa.Am deschis radioul si 15 minute in continuu au fost numai MANELE.Oricum felicitari pentru munca depusa.

Eu nu cred ca dupa ce ai deschis radio-ul , l-ai inchis.

Te asigur ca nu au fost numai manele , toata "noaptea" au fost 4-5 manele , si , sa fim seriosi , oricine asculta manele le o petrecere.

Frumos filmul , bravo.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.