Jump to content

Portofoliu - Seeker

5XT
 Share

Recommended Posts

• .Levy. unlocked this topic

@richter Nu e normal că e reprodus? Cum am spus și eu mai sus, și cum că-mi place chiar mai mult decât originalul de l-ai pus tu.

Nu înțeleg totuși moda asta a duplicării vectorului, mărirea și scăzută opacitatea în spatele vectorului principal, am văzut la multe persoane.

Yep, e reprodus.

3 hours ago, Adrian28 said:

Nu înțeleg totuși moda asta a duplicării vectorului, mărirea și scăzută opacitatea în spatele vectorului principal, am văzut la multe persoane.

Pentru că nu am o tabletă grafică şi decât să stau să desenez şi să fac o poză la desen iar apoi s-o bag în Illustrator ar lua ceva timp.

O să încep să aloc mai mult timp chestiei ăsteia când voi lua o tabletă grafică.

Edited by Gorilla MAGNAT

7. Topicurile vechi, în care nu s-a postat mai bine de 7 zile, vor fi închise. În caz că membrul care a creat inițial topicul va dori deschiderea lui, aceasta se va realiza prin trimiterea unui PM designerilor comunitătii.

• Beyond locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.