Luna Decembrie aduce pe serverele RPG Advent Calendar. Detalii aici.

 Anunt despre rapoarte de activitate, reguli sublideri, waruri sarbatori, legalizare moduri. Cititi aici.

Welcome to B-Zone Community

Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to contribute to this site by submitting your own content or replying to existing content. You'll be able to customize your profile, receive reputation points as a reward for submitting content, while also communicating with other members via your own private inbox, plus much more!

This message will be removed once you have signed in.

Sign in to follow this  
Followers 0
DaniSteptu

COTM 69

5 posts in this topic

41.png

Castigatorul editiei cu numarul 69 al concursului Clip of The Month din aceasta luna este South Sebi Jr cu clipul Viata lui Ciccio

 

 

Ciccio s-a nascut in data de 01.05.2010 in Corleone, o localitate departe de a fi inclusa in afacerile puternicei mafii siciliene din acea vreme. Membru al unei familii extrem de sarace, in care tatal sau isi intretinea copiii strangand fier vechi, micul ciccio este martorul mortii propriului sau tata atunci cand batranul incerca sa dezamorseze o bomba . Este motivul care il determina pe tanarul Ciccio sa se asocieze cu mafia locala si sa infaptuiasca prima crima in contul acestora, la varsta de doar 19 ani. La 20 de ani executa o pedeapsa de sase ani pentru uciderea unui alt barbat, in timpul unei dispute. "Botezul" a reprezentat doar inceputul unei lungi perioade de 40 de ani de terorizare. A politiei, a mafiotilor si a propriei familii.

Mai multe informatii despre acest clip puteti afla vizionandu-l.

Felicitari Sebi Jr. pentru acest videoclip! Ne bucuram ca ne diversifici de fiecare data!

Mult succes in continuare!

Edited by DaniSteptu
14

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  
Followers 0